“Şampiyonluk yolunda kolay maç yok”

“Şampiyonluk yolunda kolay maç yok”

Süper Lig’in lideri Mağusa Türk Gücü’nde teknik direktör Ali Oraloğlu, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, ligde kolay maçın olmadığını, şampiyonluk hedefiyle çıktıkları bu yolda kolay maçın olmadığını belirtti.

A+A-

Süper Lig’in lideri Mağusa Türk Gücü’nde teknik direktör Ali Oraloğlu, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, ligde kolay maçın olmadığını, şampiyonluk hedefiyle çıktıkları bu yolda kolay maçın olmadığını belirtti.

 

Oraloğlu; “Baf Ülkü Yurdu deplasmanı her zaman için zor bir deplasman olmuştur. Kesinlikle hata yapma lüksümüz yok. Bu zorlu deplasmandan kazanmak adına gereken neyse yapacağız.”

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in lideri Mağusa Türk Gücü’nde teknik direktör Ali Oraloğlu, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam her maçlarının zor olduğunu ve bunun bilinciyle sahada mücadele ettiklerini ifade ederek, Cumartesi günü oynayacakları Baf Ülkü Yurdu maçının da zor geçeceğini söyledi.

 

Oraloğlu: “Şampiyonluk yolunda önemli bir virajdı”

Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörü Ali Oraloğlu, geçen hafta Çetinkaya karşısında çok güzeli bir galibiyet aldıklarını belirterek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı döndüklerini söyledi. “Çetinkaya çok güçlü bir ekip, Mehmet hocayla güzel bir ivme yakaladılar” değerlendirmesini yapan başarılı teknik adam, önemli bir maç kazandıklarının altını çizdi. Bu maçın artık geride kaldığını aktaran Oraloğlu, önlerinde ciddi bir sınav daha olduğunu sözlerine ekledi.

 

“Kazanmak adına gereken neyse yapacağız”

Süper Lig’in 19’uncu haftasında Üner Berkalp Stadı’nda Baf Ülkü Yurdu’na konuk olacak olan lider Mağusa Türk Gücü’nün teknik patronu Ali Oraloğlu, bu maç hakkında da konuştu. Oraloğlu; “Geçen hafta Çetinkaya ile oynuyorduk, bu hafta da rakibimiz Baf Ülkü Yurdu… Hedefimize ulaşmak için her rakibe saygı duyup, her maça aynı ciddiyetle çalışıyoruz. Şampiyonluk yolunda kolay maç yok. Baf Ülkü Yurdu deplasmanı her zaman için zor bir deplasman olmuştur. Kesinlikle hata yapma lüksümüz yok. Bu zorlu deplasmandan kazanmak adına gereken neyse yapacağız. Nevzat çalışmalara başladı. Bu hafta bizimle birlikte olacak. Uğur’un durumu ise şu an için net değil. Oynamama olasılığı biraz daha yüksek görünüyor. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Kadroda kim olursa olsun kazanmak için mücadele verecek. Kazanıp önümüze bakmak istiyoruz. Umarım seyir zevki yüksek, güzel bir maç olur.

 

Tarihi bir galibiyet elde etmişti

Süper Lig’in güçlü ekibi Mağusa Türk Gücü, ilk devrede Baf Ülkü Yurdu’nu konuk ettiği karşılaşmada rakibine karşı tarihi bir skor elde etmişti. Mağusa Türk Gücü, Canbulat Stadı’nda oynanan ilk devredeki maçı 8-0 kazanmıştı.

 

6 maçlık galibiyet serisi

Süper Lig’de 18 hafta boyunca 44 puan toplayarak lider konumunda bulunan Mağusa Türk Gücü, ligde oynadığı son 6 maçı da kazanmayı başardı. Sarı yeşilli ekip son puan kaybını ligin 12’nci haftasında Binatlı karşılaşmasında yaşamıştı.

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.