“Renkli bir ortam kurmak istiyoruz”

“Renkli bir ortam kurmak istiyoruz”

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, son sürat devam eden saha çalışmaları hakkında YENİDÜZEN’e bilgi verdi

A+A-

Hüseyin Ay

Yeni sezon çalışmalarına geçtiğimiz haftalarda başlayan Yalova’da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Batı ekibinin teknik direktörü Derviş Kolcu YENİDÜZEN’e yeni sezon değerlendirmelerde bulundu. Takımın yeni hedeflerini anlatan Kolcu, geçen sezon yakaladıkları renkli ortamı tekrar sağlamak istediklerini söyledi.

 

Kolcu: “Hedefemiz renk katmak”  

Derviş Kolcu; “Çalışmalarımız iyi gidiyor. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Takımda arkadaşlık ortamı şu anda üst seviyede. Hedefimiz, geçen yıl yaşanan o renkli ortamı bu sezon yeniden yakalamak” dedi.

 

“Güçlü bir kadro kurma hedefindeyiz”

Genç teknik adam, yeni sezonda hedefleri olan güçlü bir kadro kurmak için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Kolcu; “Her takım ciddi bir şekilde çalışıyor. Bu sezon lig çok çekişmeli geçececek. Güçlü bir kadro oluşturmak için yönetimimiz canla başla çalışıyor. Yabancı oyuncular konusunda, oyuncular deniyoruz. Burak Ayberk adında oyuncu deniyoruz. Gelecek hafta bir Brezilyalı oyuncu daha denenmeye gelecek. Oyuncuları görüp ona göre değerlendirme yapacağız” dedi.

 

“Nikson’un fiziki durumu futbol oynamaya el verişli değil”

Derviş Kolcu, geçtiğimiz haftadan bu yana denenen Brezilyalı oyuncu Paulo Nikson hakkında da konuştu. Kolcu; “Brezilyalı Paolu Nikson, kaliteli bir oyuncu ancak, şu andaki fiziği futbol oynamak için uygun değil. Oyuncunun en az 10-12 kilo vermesi lazım. Kendisine İsrail takımlarından teklifler var. Oyuncuyla oturup görüşeceğiz, onun kararına göre hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Çalışmalar yoğun geçecek

Yeni sezon çalışmalarına 17 temmuz’dan bu yana aralıksız devam eden sarı lacivertli ekibin ilk etap kampı 1-3 Ağustos tarihlerinde yurt içinde, ikinci etap kampının ise 26-31 Ağustos tarihlerinde Kartepe’de yapılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.