Potanın yıldız şampiyonları

Potanın yıldız şampiyonları

Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası tamamlandı, The Future American College kız takımı ve Yakın Doğu Koleji erkek takımı şampiyon oldu

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası tamamlandı. Final maçları sonunda rakiplerini mağlup eden The Future American College kız takımı ile Yakın Doğu Koleji erkek takımı şampiyon oldu.

Şampiyonada yarı final maçlarında mağlup olan takımların üçüncülük maçları Levent Koleji Spor Salonu’nda oynandı. Rakibi Türk Maarif Koleji’ni 45-19 mağlup eden Lapta Yavuzlar Lisesi kız takımı ile TED Koleji’ni 56-46 yenen The Future American College erkek takımı üçüncü olarak organizasyonu tamamladı.

 

Şampiyonlar belirlendi

Organizasyonun final maçları ise Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Kızlar finalinde rakibi Levent Kolej’i 74-26 mağlup eden The Future American College kız takımı şampiyon oldu. Erkekler finalinde rakibi Türk Maarif Koleji karşısında 69-25 galip gelen Yakın Doğu Koleji şampiyonluğunu ilan etti. Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde takımlara kupa ve madalyaları yetkililer tarafından verildi.

Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.