“Önemli olan iyi sonuçlar alabilmek…”

“Önemli olan iyi sonuçlar alabilmek…”

Türk Ocağı teknik patronu Ahmet Dedekorkut, hem ilk 5 haftayı, hem de genç oyuncuların performansını YENİDÜZEN’e değerlendirdi...

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

Süper Lig’in flaş ekiplerinden Türk Ocağı’nın teknik patronu Ahmet Dedekorkut, ligdeki ilk 5 haftayı YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Dedekorkut; “Bu 5 haftalık süreç içerisinde iyi de oynadığımız maçlar oldu, kötü oynadığımız maçlar da… Önemli olan iyi sonuçlar alabilmek” dedi.

 

Dedekorkut: “Umarım, bu çıkışımızı ilerleyen haftalara da taşıyabiliriz”

Türk Ocağı teknik patronu Ahmet Dedekorkut, 5 haftalık süreçte her takıma aynı ciddiyetle hazırlandıklarını ve hiçbir zaman takım seçmediklerini belirterek, ligdeki her maçın zor geçtiğini ifade etti. Dedekorkut; “Sezona beklediğimizden çok daha iyi bir başlangıç yaptık. 5 haftada önemli galibiyetler aldık. Ligde oynayan her takım gerçekten çok güçlü. Biz, takım ayırmadan her takıma aynı bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu süreçte,  iyi de oynadığımız maçlar oldu, kötü oynadığımız maçlar da… Önemli olan iyi sonuçlar alabilmek. Önümüzde çok ciddi bir Gönyeli maçı var. Hafta başında bu maçın hazırlıklarına başladık. Gönyeli, aldığı galibiyetlerin ikisini de deplasmanda aldı. O yüzden dikkatli olmamız lazım. Bu maçta da işimizi doğru bir şekilde yapıp, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Türk Ocağı kulübü, köklü bir kulüp, bu tip başarıları hak eden bir kulüp… Umarım, bu çıkışımızı ilerleyen haftalara taşıyabiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

 

“Genç oyuncuları özelde takımımız, genelde ülke sporu için kazanmaya çalışıyoruz”

Genç oyuncular konusunda yöneltilen bir soruya da cevap veren tecrübeli teknik adam, 21 yaş altı oyuncu hakkını kullanmadıklarını, oyuncuları takımlarına ve ülke sporuna daha fazla katkı sağlamaları için kullandıklarını ifade etti. Dedekorkut; “Bildiğiniz üzere son yıllarda altyapımız çok güçlü. U21 takımımız gerçekten kaliteli oyunculara sahip. Çok ciddi paralar harcayıp, oyuncu transfer etmektense var olan tecrübeli oyuncularımızın yanına genç oyuncularımıza şans vererek onları kazanmaya çalışıyoruz. Bizler, Türk Ocağı teknik heyeti olarak 21 yaş altı oyuncu hakkımızı kullanmıyor, o çocukları özelde takımımız, genelde ülke sporumuza daha çok katkı vermeleri için kullanıyoruz” dedi.

 

Kayıpsız tek takım…

Süper Lig’de şu ana kadar geride kalan 5 haftada Türk Ocağı ligin 5 haftasında da 5 galibiyet alarak ligin flaş ekibi oldu. Şu ana kadar tüm maçlarını yenen ve 15 puanla lider konumunda bulunan Türk Ocağı, bu süreçte Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya, Baf Ülkü Yurdu, Küçük Kaymaklı ve Merit Alsancak Yeşilova maçlarını yara almadan tamamladı. Girne ekibi, 5 haftada 10 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.