Milliler kampa girdi

Milliler kampa girdi

CONIFA 2018 Dünya Kupası’na hazırlanan milli takım, Girne’de kamp çalışmasına başladı.

A+A-

Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu (CONIFA) tarafından düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’na hazırlanan KKTC A Milli Futbol takımı, hazırlıklar çerçevesinde kampa girdi. Cuma gününe kadar Girne’de yoğun bir çalışma temposuna girecek olan milliler, organizasyona tam kadro hazırlanıyor.

 

Tam kadro hazırlanıyorlar

Londra’da 31 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan CONIFA 2018 Dünya Kupası hazırlıklarını yaklaşık 10 gündür sürdüren KKTC A Milli Futbol takımı Girne’de kampa girdi. Merit Park Otel’de konaklayacak olan millilerde Galatasaray forması giyen Ahmet Sivri de takıma dahil oldu. Tam kadro olarak çalışan milli takım Cuma gününe kadar Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı ve Mete Adanır Stadı’nda bazı günler çift idman olmak üzere hazırlıklarını sürdürecek.

 

Hareket 30 Mayıs’ta

Turnuva için adadan ayrılmadan önce millilerin bir hazırlık maçı daha yapması planlanıyor. Hafta sonunu boş geçirecek olan milli takım, hafta başında yapacağı çalışmanın ardından 30 Mayıs Çarşamba günü İngiltere’ye hareket edecek.

Bu haber toplam 1977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.