Mağusalılar ‘Dostluk’ için sözleşti

Mağusalılar ‘Dostluk’ için sözleşti

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt ile Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram, yeni sezon öncesi dostluk maçı için sözleşti

A+A-

K-Pet Süper Lig ve Birinci Lig’in Mağusa bölgesi ekipleri, ezeli rakip, ebedi dost iki takım Mağusa Türk Gücü ile Yonpaş Dumlupınar, yeni sezon öncesi pandemi sonrası bir hazırlık maçı oynamak için sözleşti. Cumhuriyetçi Türk Partisi Mağusa İlçesi tarafından düzenlenen “Mağusalı Sohbetler” programında yer alan her iki kulübün başkanı Koral Bozkurt ve Mehmet Evram, gelecek sezon öncesi dostluk maçı oynama konusunda fikir birliğine vardı.

 

Bozkurt ve Evram, “Mağusalı Sohbetler”in konuğu oldu

CTP Mağusa İlçesi tarafından düzenlenen ve Hasan Pekineli ile Hüseyin Aranır’ın sunduğu “Mağusalı Sohbetler” programının konuğu Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt ve Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram oldu. Her iki başkan yaşanılan sürecin yanı sıra futboldaki son durumu değerlendirdi. Programın son bölümlerinde ise taraflar güzel bir anlaşmaya vardı.

 

Evram, Mağusalılardan MTG-Dumlupınar derbisinin daha büyük olduğunu göstermesini istedi

Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram programda yaptığı konuşmada, “İnşallah gelecek yıl Koral başkanın yanında olacağız. Herkesin, Mağusa’nın heyecanla beklediği derbiyi tekrar oynayacağız. Bunu kupada oynadık, Süper Lig’de de oynadık. Mağusa’nın ve futbol dünyasının bu heyecana ihtiyacı var. Ben çok iddialıyım. Ülkenin en çok konuşulan derbisi Doğan Türk Birliği – Türk Ocağı derbisidir. Mağusa halkına olan inancım, o derbiden daha büyük bir derbi olduğumuzu göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bozkurt önerdi, Evram kabul etti

Bunun üzerine Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt esprili bir şekilde Evram’a ligde kalıcı olun temennisinde bulunurken, “Hatta bir öneri yapayım, lig başlamadan bir hazırlık maçı yapalım. Bu pandemi sonrası güzel bir etkinlik olsun” diyerek önerisini yaptı.

Dumlupınar Başkanı Evram da “Ben oynarım. Şimdiden hayırlısı olsun” şeklinde cevap verdi. Böylelikle Mağusa’nın iki ezeli rakibi ebedi dostu yeni sezon öncesi dostluk maçı oynamak için sözleşti.

Bu haber toplam 2325 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.