Lidere GHE engeli

Lidere GHE engeli

Birinci Lig’de lider Mesarya, önemli 2 puanı Girne’de bıraktı

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de 24’üncü hafta bugün oynanan 6 maçla birlikte tamamlandı. Ligin lideri Mesarya, konuk olduğu Girne Halk Evi deplasmanından 2 puan bırakarak döndü. Yonpaş Dumlupınar’ın dün akşam Ozanköy’ü 3-1 mağlup etmesiyle de şampiyonluk yarışı iyice kızıştı. Lider Mesarya ile takipçisi Dumlupınar’ın arasında 3 puan bulunuyor.

 

İskele’den kritik galibiyet

Ligin 24’üncü haftasında zirve yarışı açısından bir kritik maç daha oynandı. Gençler Birliği, İskele Cumhuriyet Stadı’nda Yalova’yı konuk etti. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 biten maçın 89’uncu dakikasında Gençler Birliği’nin kaptanı Ertan Bulut, topu ağlara göndererek, İskele’ye hayat verdi. Kırmızı siyahlı ekip, bu galibiyetle 45 puana ulaşırken, Yalova ise 43 puanda kaldı.

 

Diğer maçlar

Ligde oynanan diğer karşılaşmalarda ise; Karşıyaka deplasmanda Görneç’i 2-1, Çanakkale evinde Mormenekşe’yi 2-0, Dörtyol deplasmanda Bağcıl’ı 2-0’la geçerken, Lapta – Maraş maçı da 2-2’lik eşitlikle bitti. Ligde 25’inci haftanın tüm maçları da 28 Haziran Pazar günü oynanacak.

Bu haber toplam 2336 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler