Liderden ilk kayıp

Liderden ilk kayıp

K-Pet Birinci Lig’de dokuzuncu hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de dokuzuncu hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Haftaya sekiz maçını da kazanarak lider giren Mesarya Spor Kulübü, bu sezon ilk puan kaybını yaşadı. Sarı kırmızılılar konuk ettiği Girne Halk Evi karşısında uzatmada bulduğu golle sahadan 2-2 berabere ayrılarak puan almayı başardı. Mesarya buna rağmen ligdeki ilk puan kaybını Girne Halk Evi’ne karşı yaşamış oldu.

 

Yalova ve Dumlupınar zirveye yanaştı

Liderin yakın takipçilerinden Yonpaş Dumlupınar haftayı galibiyetle noktaladı. Ozanköy deplasmanına konuk olan Dumlupınar rakibini 3-0 yenerek haftayı üç puanla kapadı ve lider ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.

Ligin bir diğer zirve mücadelesi veren iki ekibi Yalova ile Gençler Birliği bu hafta Bostancı’da kozlarını paylaştı. Yalova rakibini 3-1’lik skorla yenerek lider ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi.

 

Maraş son anda

Maraş ligde bu hafta son dakikada galip gelerek hanesine üç puan yazdırdı. Lapta’yı konuk eden Maraş, maçın son bölümünde bulduğu golle 2-1 galip geldi. Karşıyaka ile Görneç arasındaki mücadele maçın son bölümlerinde karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

Dörtyol haftalar sonra

Haftayı galibiyetle kapatan bir diğer ekip ise Dörtyol oldu. Yaşadığı teknik adam değişimi sonrasında takımın başına Ahmet Ogan’ı getiren Dörtyol, konuk ettiği Bostancı Bağcıl’ı 3-1 yenerek 3 puanı alan taraf oldu. Mormenekşe de haftayı galibiyetle kapatan ekipler arasında yer aldı. Çanakkale’yi 2-1 yenen Mormenekşe hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Sezonun başlamasına kısa süre kala ligden çekilen Doğancı ile müsabakası olan Esentepe ise haftayı maç yapmadan 3-0 hükmen galip tamamladı.

 

SONUÇLAR

Mesarya – Girne HE: 2-2

Yalova – Gençler Birliği: 3-1

Mormenekşe – Çanakkale: 2-1

Karşıyaka – Görneç: 1-1

Dörtyol – B. Bağcıl: 3-1

Maraş – Lapta: 2-1

Ozanköy – Yonpaş Dumlupınar: 0-3

Doğancı – Esentepe: 0-3 (H)

 

GOL KRALLIĞI

14 Gol: Halil Turan (Mesarya)

9 Gol: İlyas Yılmaz (Görneç)

7 Gol: Ömer Kaygusuz (Lapta)

1.-lig.jpg

Bu haber toplam 1107 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.