KTSYD Kupası’nda yarı finalistler belirlendi

KTSYD Kupası’nda yarı finalistler belirlendi

Tüm gelirinin Nefes Demirpençe’ye bağışlanacağı Hentbol KTSYD Kupası’nda Çeyrek Final maçları bu akşam oynandı. Kadınlarda Esentepe, erkeklerde de YDÜ ile UKÜ adlarını Yarı Final’e yazdırdı

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) ile Hentbol Federasyonu işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Hentbol KTSYD Kupası’ bu akşam oynanan maçlarla başladı. Tüm gelirinin kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Nefes Demirpençe’ye bağışlanacağı KTSYD Kupası’nda UKÜ Arena’da üç Çeyrek Final maçı oynandı. Oynanan maçlar sonunda kadınlarda Esentepe, erkeklerde de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) adlarını Yarı Final’e yazdıran takımlar oldu.

 

Günün ilk karşılaşması erkeklerde UKÜ ile Yükseliş arasında oynandı. UKÜ’nün üstünlüğünde geçen karşılaşma 35-15 UKÜ üstünlüğünde noktalandı. Bu maçın ardından ise kadınlarda ligin yeni ekibi Dikmen Gençlik Merkezi (DİGEM) ile ligin son şampiyonu Esentepe kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen karşılaşmada kazanan 21-15’lik skorla Esentepe oldu. Günün son maçı ise büyük heyecana sahne oldu. Erkekler Ligi’nin yeni ekibi Fenerbahçeliler Derneği, ligin son şampiyonu YDÜ ile karşılaştı. Özellikle son anları nefes kesen maçta kazanan 20-17’lik skorla YDÜ oldu.

 

Bu sonuçların ardından oluşan Yarı Final eşleşmeleri ve program şöyle:

 

YARIN (ATATÜRK SPOR SALONU)

Yarı Final

17.30: YDÜ-UKÜ (Kadınlar)

19.30: UKÜ-DAÜ (Erkekler)

 

20 MART PAZARTESİ (UKÜ ARENA)

Yarı Final

18.00: Esentepe-DAÜ (Kadınlar)

20.00: YDÜ-MGA (Erkekler)

 

22 MART ÇARŞAMBA (ATATÜRK SPOR SALONU)

Finaller

18.00: Kadınlar Finali

20.00: Erkekler Finali

Bu haber toplam 2590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.