“Kazanmaktan başka çaremiz yok”

“Kazanmaktan başka çaremiz yok”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de teknik direktör Özgü Bayraktar, hem geçtiğimiz hafta alınan Doğan Türk Birliği galibiyetini, hem de bu hafta sonunda karşılaşacakları Lefke maçını değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yenicami’de teknik direktör Özgü Bayraktar, hem geçtiğimiz hafta alınan Doğan Türk Birliği galibiyetini, hem de bu hafta sonunda karşılaşacakları Lefke maçını değerlendirdi.

Bayraktar, bu haftaki Lefke deplasmanının oldukça zor geçeceğinin altını çizerek, kazanmaktan başka çareleri olmadığını ifade etti.

 

Bayraktar: “İki maçta da dersimize iyi çalıştık”

Yenicami teknik patronu Özgü Bayraktar, Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nın 2. Turu’nda eledikleri Merit Alsancak Yeşilova ve Süper Lig’de geçen hafta mağlup ettikleri Doğan Türk Birliği maçları hakkında konuştu. Bu iki maçı da kazanmanın önemli olduğunu dile getiren genç teknik adam, iki maçta da derslerine iyi çalıştığını söyledi. Bayraktar; “Beklenmedik biz Hamitköy maçından sonra hem kupa, hem de Doğan Türk Birliği maçları bizim için zordu. İki maçı da kazanarak noktaladık ve özgüvenimizi yeniden yakaladık. İki maçta da dersimize iyi çalıştık diyebilirim. Umarım bundan sonraki süreçte de Yenicami’ye yakışır bir şekilde, kazanma alışkanlığımızı devam ettirip ligde bulunduğumuz pozisyondan yukarıya doğru tırmanırız” şeklinde konuştu.

 

“Zor bir süreç bizi bekliyor”

Özgü Bakraktar yaptığı değerlendirmede bu haftaki, Lefke maçının zor geçeceğine de dikkat çekerek, Lefke maçıyla birlikte zor bir sürecin kendilerini beklediğini söyledi. Bayraktar; “Bu haftaki Lefke deplasmanı oldukça zor. Rakibimiz oldukça güçlü ve kazanmaktan başka çaremiz yok.  Bu karşılaşmada sadece Hasan Evren bizimle olmayacak. Onun dışında bir sıkıntımız yok. Lefke deplasmanından sonra Göçmenköy, ardından da kupada oynayacağız. Zor bir süreç bizleri bekliyor. Kadromuzun yeterli sayıda olmadığı söyleniyor ancak 16 tane pırıl pırıl oyuncumuz var ve herkese de şans veriyoruz. Umarım kazasız belasız bu süreci de atlatır, önümüze daha iyi bakarız” dedi. 

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.