Finalin adı YDÜ-Koopspor

Finalin adı YDÜ-Koopspor

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda yarı final maçları dün akşam oynandı.

A+A-

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda yarı final maçları dün akşam oynandı. YDÜ RA-25 Spor Salonu’nda oynanan Soyerspor-YDÜ ve GAÜ-Koopspor maçlarının ardından YDÜ ve Koopspor finale yükselen takımlar oldu. Kupada final 21 Kasım Perşembe akşamı aynı salonda saat 19.00’da oynanacak.

 

İlk finalist YDÜ: 75-58

Gecenin ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Soyerspor karşı karşıya geldi. Maçın başlamasının ardından oyuna ağırlığını koyan YDÜ, devreyi 42-22 önde kapadı. İkinci devrede farkın kapanmasına izin vermeyen YDÜ, mücadeleyi 75-58 kazanarak finale yükselen ilk takım oldu. YDÜ’de 19 sayı atıp 8 ribaunt toplayan Lashard Anderson öne çıkan isim oldu.

 

Koopspor, GAÜ’yü eledi: 82-67

Cumhuriyet Kupası yarı final ikinci maçında GAÜ ile Koopspor karşı karşıya geldi. İlk devresi çekişmeli geçen ve GAÜ’nün önde götürdüğü mücadelede sonradan toparlanan Koopspor skor üstünlüğünü eline geçirdi ve mücadeleyi 82-67’lik skor ile kazanarak finalde YDÜ’nün rakibi oldu. GAÜ’den oyuncu Erdem Tiryakioğlu ilk devrede, Koopspor’da ise koç Emrah Güven ikinci devrede diskalifiye edildiler.

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.