Düzkaya sezonu açtı

Düzkaya sezonu açtı

Süper Lig’in yeni ekibi Düzkaya, yeni sezonun resmi açılışını yaptı

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Düzkaya yeni sezonun ilk çalışmasını Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda yaptı. Teknik sorumlu Orçun Volkan ve teknik heyet nezaretinde yeni sezona hazırlanacak olan Düzkaya, iki kamp yapmayı planlıyor. Çatalköy ekibi ayrıca kadrosuna dahil edeceği iyi yabancılarla ligde kalıcı olmayı hedefliyor.

YENİDÜZEN’e konuşan Düzkaya Teknik Sorumlusu Orçun Volkan, Süper Lig’deki ilk yıllarında kalıcı olmak istediklerini, bunun bilincinde olduklarını belirtti. Kaliteli transferler yaptıklarını, üç kaliteli yabancı oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini belirten Volkan, “Birbirini seven, birbirine yardımcı olan sağlam bir takım kurup, önce biz, sonra da izleyicilere zevk vermek istiyoruz” dedi.

6-8 Ağustos tarihlerinde 3 günlük yurt içi kamp yapacaklarını belirten Volkan, 19-23 Ağusttos tarihleri için yurt dışı kamp için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Volkan, imkanlar doğrultusunda bu kampın da yurt içi olabileceğini aktardı.

Hazırlık maçlarında takımın durumunu görerek eksik yerlere takviye yapacaklarını belirten Volkan, yabancı ve 1 transferden sonra hazırlık maçlarını bekleyeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.