Doğan’ın hedefi kupayı kazanmak

Doğan’ın hedefi kupayı kazanmak

Doğan Türk Birliği tenik direktörü Caner Oshan, kupayı müzelerine götürmek istediklerini söyledi

A+A-

KUPA HEDEFİYLE ÇALIŞIYOR… Doğan Türk Birliği, sezonun kalan bölümü için hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, sezon sonunda Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nı müzesine götürmek istiyor.

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği çalışmalarına son sürat devam ediyor. Teknik direktör Caner Oshan, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, kalan bölüme en iyi şekilde hazırlandıklarını, sezon sonunda kupayı kazanmak istediklerini belirtti. 

 

Oshan: “Çalışmalar yoğun geçiyor”

Sarı lacivertli ekibin teknik patronu Caner Oshan, yaptığı değerlendirmede, uzun bir aranın ardından sahalara döndükleri için mutlu olduklarını söyleyerek, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti. Çalışmaların yoğun geçtiğine dikkat çeken deneyimli teknik adam, bu hafta itibariyle hazırlık maçlarına başlayacaklarını dile getirdi. Sarı lacivertli ekip bu süreçte, Karşıyaka, Binatlı, Gençlik Gücü ve Girne Halk Evi takımları ile hazırlık maçı yapıp, sezonun kalan bölümüne hazır hale gelecek.

 

“Hedefimiz kupa”

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Oshan, sezonun kalan bölümündeki hedeflerinin kupayı kazanmak için uğraşacaklarını söyledi. Tecrübeli teknik adam; “Ligde Mağusa Türk Gücü’nün 12 puan gerisindeyiz. Artık onları yakalamak zor. Bu noktadan sonra hedefimiz olan kupaya odaklanmak durumundayız. Süreç öncesinde Göçmenköy’ü eleyip, yarı finale yükselmiştik. Kupadaki kalan maçlarımızdan da istediğimiz skorları alıp, kupayı müzemize götürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Göçmenköy’ü eleyerek yarı finale yükselmişti

Doğan Türk Birliği, Coronavirüs (Covid-19) süreci öncesinde Nicosia Group Kıbrıs Kupası’nın çeyrek finalinde eşleştiği Göçmenköy’ü 1-0’lık ve 2-2’lik skorlarla kupanın dışına itmişti. Sarı lacivertli ekip, yarı finalde Mağusa Türk Gücü, Türk Ocağı veya Yenicami takımlarının birisiyle eşleşecek.

1-042.jpg

2-030.jpg

Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.