CONIFA’da rakipler belli oldu

CONIFA’da rakipler belli oldu

Ülkemizde 4-11 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecek olan “CONIFA Euro 2017 North Cyprus” futbol turnuvasının kuraları “futbol özgürlüktür” sloganı ile çekildi

A+A-

Eren ŞİŞİK - Hüseyin KIRAL

KTFF BAŞKANI HASAN SERTOĞLU: “Ülke gençliğinin böylesi önemli bir organizasyona ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı en iyi şekilde yapmak için çalışmaya başladık. Konuk ekipler görecekler ki çok başarılı bir organizasyon yapacağız”

CONIFA AVRUPA DİREKTÖRÜ ALBERTO RİSCHİO: “Avrupa’da ve dünyada bir çok topluluklar uluslararası futbol oynamak istiyor. İşte bizler burada bunu sağlamaya çalışıyoruz, iyi bir organizasyon olacağından eminim”

CONIFA BAŞKANI PER-ANDERS BLİND: “Dünyada ve Avrupa’da yaptığımız bu tip organizasyonlarla 300 milyon insana ulaşıyoruz. Burada da yapılacak organizasyonla ülke tanıtımının yanı sıra ülke futbolunu da gündeme taşıyacağız”

CONIFA'nın ikinci kez düzenleyeceği Avrupa Futbol Şampiyonası’nın grup kuraları ve fikstür çekimleri Girne Acapulco Resort Otel'de bugün gerçekleştirildi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) ev sahipliğinde 4-11 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecek olan “CONIFA Euro 2017 North Cyprus”a KKTC ile birlikte Abazya, Nice Kantonu (County of Nice), Man Adası (Isle of Man), Padanya (Padania), Sekelistan (Szekely Land), Karpatalya ve South Ossetia (Güney Osetya) toplam 8 ülke katılacak.

hasan-sertoglu.jpgHasan Sertoğlu: “Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, “Ülke gençliğinin böylesi önemli bir organizasyona ihtiyacı vardır. Bu ihtiyacı en iyi şekilde yapabilmek için çalışmaya başladık. Ülkemize gelecek olan CONİFA yetkilileri, yabancı ülke temsilcileri ve konuk ekipler görecekler ki, çok başarılı bir organizasyon yapacağız” dedi.

alberto-rischio.jpgAlberto Rischio: “Üç gündür bulunduğumuz bu adaya yeniden geleceğim için mutluyum”

CONIFA Avrupa Direktörü Alberto Rischio, “Avrupa’da ve dünyada birçok topluluklar uluslararası futbol oyununu oynamak istiyor. İşte bizler burada daha önce değişik ülkelerde yaptığımız gibi bunu sağlamaya çalışıyoruz, iyi bir organizasyon olacağından eminim” dedi. Rischio, “Üç gündür organizasyonla ilgili olarak bulunduğum bu adaya yeniden geleceğim için mutluyum” dedi.

per-anders-blind.jpgPer-Anders Blind: “Bu tip organizasyonla 300 milyon kişiye ulaşıyoruz” 

CONIFA Başkanı Per-Anders Blind, “Dünyada ve Avrupa’da yaptığımız bu tip organizasyonlarla 300 milyon insana ulaşıyoruz. Burada da yapılacak organizasyonla ülke tanıtımının yanı sıra, ülke futbolunu da gündeme taşıyacağız” açıklamasını yaptı. Blind “gelecek olan birçok futbol insanı burada oynanacak olan futbolu ve futbolcuyu yakından takip edeceği gibi ülke hakkında da bilgiler aktaracaklar.” dedi.

ern_0863.jpg

Bu haber toplam 2692 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.