“Çok çalışarak hedefimize ulaşacağız”

“Çok çalışarak hedefimize ulaşacağız”

Merit Alsancak Yeşilova’nın orta saha oyuncusu Burak Koçar, ilk devreyi değerlendirdi

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’nın oyuncusu Burak Koçar, YENİDÜZEN’e ligin ilk devresini değerlendirdi. İlk devrede iyi bir grafik çizdiklerini belirten Koçar, ikinci devrede de iyi sonuçlar alarak hedeflerine ulaşmak istediklerini dile getirdi.

 

Koçar: “Genç ve kaliteli bir takımımız var”

Merit Alsancak Yeşilova’nın orta saha oyuncularından Burak Koçar, YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede, devreye iyi başlamadıklarını ancak sonradan açıldıklarını ve oldukça iyi sonuçlar aldıklarını söyledi. Burak Koçar, İkinci devrede de iyi sonuçlar alarak hedeflerini yerine getirmek istediklerini ifade etti. Koçar; “Sezona istediğimiz gibi başlayamasak da son haftalarda yakaladığımız iyi bir seriyle ilk devreyi istediğimiz yerde bitirdik. Genç ve kaliteli bir takımımız var ve giderek tecrübeli bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Devre arası Hamis abi ve Salih abi gibi aramızdan ayrılan çok kaliteli isimler oldu. Bu oyuncuların yerini doldurmak biraz zor olacak ama yapacağımız transferlerle ve mevcut kadromuzla ikinci devreye daha çok çalışarak hedefimize ulaşacağız. Hedeflerimiz arasında ilk 3 takım içerisinde ligi tamamlamak ve kupada final oynayarak tarihinde ilki gerçekleştirmek var. Bu hepimizin hayali” dedi.

 

“Takıma katkı vermek beni mutlu ediyor”

Kendi performansı hakkında da değerlendirmeler yapan Burak Koçar, Son iki sezonda iyi işler yaptığını aktararak,  takıma katkı vermenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Koçar; “Kendi performansım ile ilgili son 2 sezonda attığım 32 gol var. Süper Lig’de bu da bir orta saha oyuncusu olarak iyi bir ortalama, tabii bunun yanında benim için daha önemli olan asistler de var. İki sezondur milli takıma çağrılmamam rağmen KKTC vatandaşlığı alamadığım için takıma gidemedim. Bu sene bu sorunu da hallettim. Görev verilmesi halinde milli formayı gururla taşımak isterim. Bunun için ikinci devre daha çok çalışıp istediğim yerde olmayı düşünüyorum. Takıma katkı vermek beni mutlu ediyor. Bu senede birçok önemli maçlarda takıma katkılar koydum. Her zaman işimi yapmaya hazırım ve takım için elimden geleni yapmaktan hiç çekinmem. İnşallah ikinci devre hayallerimizi gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.