Cevat Yıldız’dan Cahitoğlu'na ziyaret

Cevat Yıldız’dan Cahitoğlu'na ziyaret

KKTC Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Fitness Model Dünya Şampiyonasına katılarak Dünya üçüncüsü gelen Cevat Yıldız’ı kabul etti.

A+A-

KKTC Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Fitness Model Dünya Şampiyonasına katılarak Dünya üçüncüsü gelen Cevat Yıldız’ı kabul etti. Ağustos ayında Londra-O2 Arena’da yapılan WBFF Pro (Profesyonel) Fitness Dünya Şampiyonasında 38 kişinin yer aldığı müsabakada Dünya üçüncüsü gelen Cevat Yıldız’ı kabul eden Hüseyin Cahitoğlu sporun bir motivasyon kaynağı olduğunu ve gençlerin başarılarından her zaman gurur duyduklarını belirterek ‘Özellikle son zamanlarda KKTC adına bunların başarılıyor olması, aslında çalıştıktan sonra hiçbir engelin olmadığını gösteriyor’ dedi.

 

Cahitoğlu: “Çalıştıktan sonra hiçbir engel yok”

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, kabulde yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin başarıları bizleri her zaman gururlandırır. Özellikle son zamanlarda KKTC adına bunların başarılıyor olması aslında çalıştıktan sonra hiçbir engelin olmadığını gösteriyor” dedi. Sporcuların bireysel başarılarının bir çok spor dalında görüldüğüne değinen Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, “Bu bir imkan meselesi, elimizden gelen tüm imkanı ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Gençlerin uluslararası şampiyonalarda yer almalarını ve yeteneklerini ortaya koyabilmelerini sağlayabilmenin önemli olduğunu kaydederek, Cevat Yıldız’ı başarısından dolayı kutladı.

Bu haber toplam 4372 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.