Büyük gurur

Büyük gurur

2019 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Merve Çelebi şampiyonluk sevinci yaşadı, Buğra Eryıldız üçüncü olarak kürsüde yer aldı.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu’nun işbirliğiyle düzenlenen 2019 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası, Bostanlı Plajı’nda kadınlar ve erkekler kategorilerinde oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

 

Bizimkiler yarı finalde karşılaştı

Yarı final mücadelesinde ise; Kıbrıslı Türk sporcuların buluşması vardı. Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ile Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-17, 21-19) mağlup eden Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi finalde Aleksandrova/Kyoseva ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Ramadani/Sylejmani (Kosova) ikilisini 21-18‘lik setlerle 2-0 mağlup eden Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ikilisi turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

 

Şampiyon Merve Çelebi – Bahanur Gökalp

Finalde ise Kıbrıslı Türk Merve Çelebi partneri Bahanur Gökalp ile Aleksandrova/Kyoseva (Bulgaristan) ikilisiyle karşılaştı. Rakibini 21-14 ve 21-15’lik setlerle 2-0 mağlup eden Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisi, 2019 Balkan Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamladı.

 

Ödüllerini aldılar

Kadınlar kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan Buğra Eryıldız/Burcu Atasoy ikilisine kupa, madalya ve çeklerini BVA Plaj Voleybolu Teknik Delegesi Ognyan Andonov ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge verdi.

Kadınlar kategorisinin şampiyonları Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ikilisine kupa, madalya ve çeklerini; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ile TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

 

Bu haber toplam 2414 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.