Bozkurt: “Önce sağlık”

Bozkurt: “Önce sağlık”

Mağusa Türk Gücü başkanı Koral Bozkurt, ligde lider, kupada yarı finalist olduklarını ancak önce sağlık diyerek toplumun içinde bulunduğu bu kötü durumdan bir an önce çıkmasını arzuladığını belirtti.

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü’nde Başkan Koral Bozkurt, ‘önce sağlık’ diyerek toplumun içinde bulunduğu kötü durumdan bir an önce çıkmasını temenni etti.

“Toplum olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bu sıkıntılı günleri büyük tahribatlar yaşamadan atlatmanın çaresine bakmalıyız” diyen Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, “İçinde bulunduğumuz durumdan toplum olarak en kısa sürede ve en az zararla nasıl çıkarız ona bakmamız gerekiyor” dedi.

 

Bozkurt: “Alınan tedbirler şu aşamada tatminkar gibi görünüyor”

Hükümetin Koronavirüs’e karşı almış olduğu önlemlerin bu aşamada tatminkar gibi göründüğünü aktaran başkan Bozkurt, “Toplum olarak bizler de üzerimize düşen vazifeyi yaparak bu illetten bir an önce kurtularak normal hayatımıza dönmeliyiz” açıklamasını yaptı.

Bozkurt “Bu durum devam ettiği sürece gerek hükümette, gerek toplumda ekonomik sorunların baş göstereceğini” dile getirirken, “Bu nedenle şimdilik kulüple ilgili durum değerlendirmesi yapmanın doğru olmadığını” aktardı.

 

“Takım, teknik heyetin verdiği programla ferdi çalışıyor”

Takım ve oyuncuların, teknik ekibin verdikleri program çerçevesinde ferdi olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Bozkurt, “Ligde lider, kupada yarı finalistiz. İkisini de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi almak istiyoruz. Ancak önce sağlık diyerek toplumun içinde bulunduğu bu kötü durumdan bir an önce çıkması ve normal yaşantımıza dönmemizi arzuluyorum. Bu süreç devam ettiği sürece ekonomik sıkıntı da baş gösterecektir. Tüm halkımızın bu süre içerisinde kendilerine iyi bakmalarını dilerim” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.