Alkışlar Mustafa’ya

Alkışlar Mustafa’ya

Kıbrıslı Türk bilardocu Mustafa Alnar, Suudi Arabistan’da düzenlenen Dünya 9 Top Şampiyonası’nda başarılarına bir yenisini ekledi

A+A-

Alnar, özellikle Dünya sıralamasında ikinci basamakta olan ve daha önce Dünya şampiyonu bir isim olan Fedor Gorst’u mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti.

3-8 Haziran tarihleri arasında Sudi Arabistan’da düzenlenen Dünya 9 Top Şampiyonası’nda ülkemizin milli sporcusu Mustafa Alnar elde ettiği derece ile bizleri bir kez daha gururlandırdı. Dünya’nım en prestijli bilardo turnuvalarından biri olan Dünya 9 Top Şampiyonası’na davet alan Mustafa Alnar ülkemizi başarıyla temsil ediyor. 128 sporcunun katıldığı müsabakada Dünya’nın en başarılı bilardo oyuncusu dünya ikincisi Fedor Gorst ile eşleşen Mustafa Alnar, 9-3 farklı skorla rakibini mağlup etti. Mustafa Alnar’ın, Fedor Gorst karşısındaki galibiyeti şampiyonada adeta şok etkisi yarattı. Suudi Arabistan’da devam eden Dünya 9 Top Şampiyonası’nda Mustafa Alnar Dünya’nın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Jayson Shaw’a 11-3 mağlup olarak turnuvayı 33’üncü sırada bitirdi.

Bu haber toplam 892 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.