Yaşınses kırık nedeniyle maçı tamamlayamadı

Yaşınses kırık nedeniyle maçı tamamlayamadı

Aksa Süper Lig'de bugün oynanan Yonpaş Dumlupınar maçında Mesarya futbolcusu Mustafa Yaşınses'in ayak bileği çıktı, ayrıca kırık tespit edildi

A+A-

Ligin 13. hafta karşılaşmasının 85. dakikasında Mustafa Yaşınses bir pozisyon sonrası sakatlık geçirdi. Bayrak Radyosu'nda canlı maç anlatımında aktarılan ilk bilgiye göre Yaşınses'in sağ ayak bileğinin kırıldığı belirtildi. Oyundan çıkan Yaşınses ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ardından yapılan açıklamada yetenekli futbolcunun bileğinin çıktığı, sonra tekrardan sağlık görevlisi tarafından yerine takıldığı aktarıldı.

Yaşınses takımını maçta öne geçiren penaltı golünü de 7. dakikada kaydetmişti.

 

Aktunç: Talihsiz bir maç yaşadık

Mustafa Yaşınses'in durumu ile ilgili olarak takımın teknik direktörü Nazım Aktunç Bayrak Radyosu'nda açıklamada bulundu. Aktunç şu ifadeleri kullandı: 

"Talihsiz bir maç yaşadık. İkili mücadele vardı. Kayarak yaptığı müdahalede sanırım zemine takılmasıyla bileğinin döndüğünü net şekilde gördük. Sahaya giren arkadaşlar bileğinin ters durduğunu söyledi. Ayakkabıyı sağlıkçı arkadaş çıkarırken bileğini tekrardan yerine koydu. Bizim için çok üzücü, korkunç diyebileceğim bir olay. Yapılan kontrolde ayağının tekrardan yerine girdiğini söyledi ama röntgende fibula kemiği arkasında bileğe yakın yerde kırık tespit edildi"

Bu haber toplam 903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.