
“Sabrım tükendi, yoruldum, bu süreçte çok yıprandım...”
Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Ercan Atasay, bugün Alsancak Yeşilova maçının ardından sitem etti, yalnız başlarına mücadele ettiklerini söyledi.
Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Ercan Atasay, bugün Alsancak Yeşilova maçının ardından sitem etti, yalnız başlarına mücadele ettiklerini söyledi.
Alsancak Yeşilova maçında başkan dahil, yönetimden kimsenin olmadığını dile getiren Atasay, Baf Ülkü Yurdu camiasının bunu hak etmediğini dile getirdi.
Maçın ardından Bayrak Radyosu’nda açıklamalarda bulunan Ercan Atasay, şuan için herhangi bir istifa kararı almadığının altını çizerek, “Sabrım tükendi, yoruldum. Devam eder miyim, etmezmiyim bilmiyorum ama çok yıprandım” şeklinde konuştu.
Atasay, şunları söyledi:
“Yalnız başımıza uğraşıyoruz. Derdimizi anlatabileceğimiz biri yok. Bugünkü maçta ne yönetimden bir kişi, ne de başkan vardı. Artık herkes şapkasını önüne koymalı. Baf Ülkü Yurdu camiası büyük bir camia Ben bu takımı bırakmayacağımı söyledim ama çok yoruldum. İki futbolcum çeşitli nedenlerden futbolu bıraktı. Yabancılarım da bugün maça çıkmak istemedi ikna ettik, çıkardık. Haftalardır sıkıntılar yaşıyoruz. Bu camiayı seviyorum. Sabrım tükendi, yoruldum. Devam eder miyim, etmezmiyin henüz karar vermedim bilmiyorum ancak çok yıprandım. Fedakarlık yapma sırası yönetimde ve camiadadır. Biz yapacağımızı yaptık. Eğer 4’üncü hoca ayrılmak istiyorsa bir sıkıntı var ve acilen çözülmeli. Umarım bu konuşmamdan sonra herkes elini taşın altına koyar. Eller taşın altına koyulmazsa zaten daha da büyük sorunlar yaşanacak. Başkana da sitem ediyorum ama o da tek başına kaldı, bu bir gerçek. Haftalar önce bu görevi bırakırdım ama ben bu kötülüğü yapmak istemiyorum. Bir haftada 12 adamla 2 maç yaptık. Ayağına kramp giren oyuncuları bile oyundan alamadık. Bu camiaya artık sahip çıkılmalı...”





.gif)


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.