Tam gün yarışacaklar

Tam gün yarışacaklar

Kyrenia Off Road Derneği (KYOFF) tarafından bu sene üçüncüsü organize edilen “Myra 24hr. Off Road Challenge” öncesi basın toplantısı düzenlendi

A+A-

“Myra Properties 24hr. Off Road Challenge” Organizatörü, Kyrenia Off Road Derneği Başkanı Hakan Denizalp, yarışmanın ana sponsoru Myra Properties direktörü Musa Ersoy, yarışın sportif direktörlüğünü üstlenen Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü Başkanı Zeki Topcu ve Yarışma Direktörü Mehmet Karzaoğlu’nun hazır bulunduğu toplantıda bu sene üçüncüsü yapılacak “24hr. Off Road Challenge” ile ilgili bilgiler verildi.

 

24 saatlik yarış

Myra 24hr. Off Road Challenge, yarın 13.00’de Girne Karakum’da bulunan Myra Properties önünden start alacak ve 24 saat sonunda yine aynı yerde 13.00’de son bulacak. Ralli ve Raid olmak üzere iki ana kategori üzerinden yapılacak yarışta ekipler verilecek koordinat noktalarını 24 saat boyunca bulmaya çalışacak.

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) sportif direktörlüğünü yapacağı yarışın ralli kategorisinde ekipler hız limitleri dahilinde en kısa sürede finişe ulaşmaya çalışacak. Raid kategorisinde ise ekipler koordinat görevlerine de uyarak, en kısa yolu kat ederek finişe ulaşmaya çalışacak. Tüm ekiplerin finişe ulaşmasının ardından Pazar günü 16.00’da ödül töreni yapılacak ve dereceye girenlere kupaları takdim edilecek.

Bu haber toplam 1435 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.