Süper Kupa zamanı

Süper Kupa zamanı

Futbolda 2021-22 sezonunda ilk resmi müsabaka olan Süper Kupa karşılaşması bu akşam oynanıyor

A+A-

Futbolda son Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile son Kıbrıs Kupası şampiyonu Yenicami, 2021-22 futbol sezonunda ilk resmi müsabaka olan Süper Kupa karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 19.00’da oynanacak olan ve KTFF’nin efsanevi başkanı olan Ahmed Sami Topcan’ın adının verildiği Süper Kupa mücadelesi Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda yer alacak.

 

Sağlık önlemleri alındı

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bir yıldır oynanmayan ülke futbolu, yeniden sahalara Süper Kupa ile geri dönüş yapacak. Bu çerçevede KTFF, sezonun ilk resmi müsabakası ile ilgili sağlık önlemlerini almış durumda. Saha içerisinde yer alacak olan herkesin aşılı ve negatif PCR/Antijen test sonucu ile bulunacağı mücadeleye giriş, bir süre önce hayata geçirilen “Adapass” uygulaması ile olacak. KTFF önceki gün yaptığı açıklamada “Karşılaşmayı tribünde izleyecek kişilerin stada girişlerinin tümü ‘ADAPASS’ sistemi ile gerçekleşecektir.

Karşılaşmayı izleyecek olan ‘AŞILI’ kişiler ‘BEYAZ RENKLİ ADAPASS KARTINI’ gösterirken, ‘AŞISIZ VE PCR/ANTİJENLİ’ kişiler ise ‘YEŞİL RENKLİ ADAPASS KARTINI’ gösterecektir. ‘AŞISIZ VE PCR/ANTİJENLİ’ kişilerin ‘72 SAAT’ öncesinde testlerini yapması zorunludur.

Alınan karar doğrultusunda ‘ADAPASS’ kartını göstermeyen kişilerin stada girişlerine kesinlikle izin verilmeyecektir” ifadelerini kullandı.

 

SÜPER KUPA İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER

 

Bu haber toplam 1081 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.