Çerkez: Yenicami finallere alışıktır

Çerkez: Yenicami finallere alışıktır

Futbolda 2021-22 sezonu öncesi ilk resmi karşılaşma olan ve bu yıl KTFF’nin efsane başkanı Ahmed Sami Topcan adıyla oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması, Cuma günü Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasında oynanacak.

A+A-

Kupa ile ilgili görüşlerini aktaran Yenicami teknik sorumlusu Çağan Çerkez “Kupa maçlarını ve finalleri iyi oynayan bir Yenicami vardır. O yüzden kupayı kazanıp Lefkoşa’ya getirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Çerkez: Yenicami finallere alışıktır

2019-2020 sezonunda Kıbrıs Kupası’nda şampiyon olarak Süper Kupa’da yer almaya hak kazanan Yenicami’de teknik sorumlu Çağan Çerkez, bu taraz maçların favorisi olmadığını, Yenicami’nin finallere alışık bir takım olduğunu belirterek, tecrübe faktörüne vurgu yaptı.

Süper Kupa’nın lig veya puan maçı olmadığını, tek maçlık bir kupa olduğuna değinen Çerkez, “Kağıt üzerinde bu takım kazanır dediğimiz maçlar değildir kupa maçları. Favorisi olmaz, final finaldir” ifadelerini kullandı.

“Birçok final oynamış oyuncumuz sahada olacak”

Yenicami olarak maça çok iyi hazırlandıklarını, takımın moral ve motivasyonunun yerinde olduğunu aktaran Çerkez, yapacakları son antrenmanlarla finali bekleyeceklerini belirtti. “Yenicami takımı finallere alışıktır” diyen genç teknik adam, “Tecrübeli adamlarımız var. Birçok final oynamış oyuncumuz sahada olacak. O yüzden takımıma güvenim tamdır” dedi.

“Kupayı kazanıp Lefkoşa’ya getirmek istiyoruz”

Futbolda ‘hak eden kazansın’ sözüne atıfta bulunan Çağan Çerkez, “Şans faktörünün futbolda her zaman yeri vardır. Hak edenin kazandığı bir maç olursa her iki taraf da ‘Bu tarafın hakkıydı’ der” şeklinde konuştu.

Karşılarında son iki yılın şampiyonu olan Mağusa Türk Gücü takımının olduğunu söyleyen Çağan Çerkez, “Rakibimize saygı duyuyoruz. Ama kupa maçlarını ve finalleri iyi oynayan bir Yenicami vardır. O yüzden kupayı kazanıp Lefkoşa’ya getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 1252 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.