"Kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

"Kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

Futbolda 2021-22 sezonu öncesi ilk resmi karşılaşma olan ve bu yıl KTFF’nin efsane başkanı Ahmed Sami Topcan adıyla oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması, Cuma günü Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasında oynanacak.

A+A-

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, Süper Kupa ile ilgili olarak yaptığı açıklamada MTG teknik direktörü Ali Oraloğlu, “İnşallah taraftarımızla birlikte kupayı camiamıza armağan ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Oraloğlu: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız

2019-2020 futbol sezonunda Süper Lig şampiyonluğuna uzanarak Ahmed Sami Topcan Kupası’nda yer almaya hak kazanan Mağusa Türk Gücü’nde teknik direktör Ali Oraloğlu, kupayı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

“Sezona başlamadan en önemli organizasyon” diyerek sözlerine başlayan Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “Geçtiğimiz yıl da Süper Kupa’da yer almıştık fakat kazanamamıştık. Bu yıl kendi seyircimiz önünde oynanacak maçta kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

“İnşallah taraftarımızla birlikte kupayı camiamıza armağan ederiz”

Süper Kupa’nın kolay bir maç olmayacağını vurgulayan Ali Oraloğlu, “Muhakkak Yenicami de kazanmak isteyecektir. Zor bir maç olacak. Tecrübeli oyuncuları olan bir takım. Bu tarz maçlar zor maçlar. Kazanmak adına sahaya çıkacağız” dedi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Ali Oraloğlu, “Taraftarımızın tribünlerde bizi yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. İnşallah onlarla birlikte kupayı camiamıza armağan ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.