Öğrenciler KTÖS Satranç Şöleni’nde yarıştı

Öğrenciler KTÖS Satranç Şöleni’nde yarıştı

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) V. Satranç Şöleni 30 okul, 46 takım, 185 öğrenci ve 35 öğretmenin katılımı ile Atatürk Öğretmen Akademisinde gerçekleşti.

A+A-

Şölen, birbirinden çekişmeli ve zevkli karşılaşmalara sahne oldu. Organizasyona 9 Eylül İlkokulu, Alasya İlkokulu, Cihangir - Düzova İlkokulu, Dikmen İlkokulu, Dipkarpaz İlkokulu, Dr. Fazıl Küçük İlkokulu Hamitköy, Dr. Suat Günsel Mağusa İlkokulu, Esentepe İlkokulu, Fikri Karayel İlkokulu, Gelibolu İlkokulu, Güvercinlik İlkokulu, Güzelyurt Barış İlkokulu, Güzelyurt Kurtuluş İlkokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Karşıyaka İlkokulu, Lapta İlkokulu, Levent İlkokulu, Mustafa Çağatay İlkokulu, Necati Taşkın İlkokulu, Pile Türk Okulu, Polatpaşa İlkokulu, Serhatköy İlkokulu, Şht. Mehmet Eray ilkokulu, Şht. Menteş Zorba İlkokulu, Şht. Yalçın İlkokulu, Şht. Ertuğrul İlkokulu, Şht. Hüseyin Akil İlkokulu, Yakın Doğu İlkokulu, Yeniboğaziçi İlkokulu ve Ziyamet İlkokulu katılım gösterdi.

24-01-24-ek5.jpg

KTÖS tarafından yapılan açıklamada şölene katılan okulların öğretmen ve öğrencilerine teşekkür edilirken şu ifadeler kullanıldı: “Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi, Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu, Atatürk Öğretmen Akademisi yönetimi ve AÖA öğrencilerine de şölenin gerçekleşmesine önemli katkı koydukları için teşekkür ederiz.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm üye, okul, öğretmen ve öğrencilerimize en içten teşekkür ve tebriklerimizi sunarız. Yaşama ve spora sevgi dolu bakan güzel insanlar ile yürümeye devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.