Hollanda’da rakip İsveç

Hollanda’da rakip İsveç

Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda takım maçları başladı.

A+A-

Hollanda’nın Veldhoven Kenti’nde devam eden Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda takım maçları başladı. Çıktığı ilk karşılaşmada Finlandiya Milli Takımı’na 2-1 yenik düşen Genç Millilerimiz Bulgaristan karşısında 2-1 galip gelerek yoluna devam ediyor. Bulgaristan’ı şampiyonadan eleyen Genç Millilerimizin bir sonraki rakibi İsveç oldu.

 

Dikkatler 8 top disiplininde

Alara ve Mustafa 10 top disiplininde kaybederek kategorilerinde 9’uncu oldular. Önceki gün başlayan 8 top disiplininde ise Mustafa Alnar ilk iki karşılaşmasında Polonya’dan Kamil Spicha’yı 7-6 ve Avusturya’dan Manuel Butschek’I 7-4 yenerek adını yeniden ilk 16’ya yazdırmayı başardı. Diğer yandan Genç milli sporcularımızdan Enis Soğular çıktığı 4 karşılaşmanın 3’ünü kazanarak yoluna devam etmeyi başardı. Enis Soğular ilk karşılaşmasında Belarus Uladzislau Shopik’i 7-4 yendikten sonra Hollanda’dan Quinten Pongers’e 1-7 mağlup oldu. Böylelikle kaybedenler tarafına geçen Soğular, sırasıyla İsviçre’den Noah Portmann’ı 7-2 ve Çek Cumhuriyeti’nden Michael Gulik’ 7-3 yenerek yoluna devam etti.

 

Şampiyonada WADA sempozyumu

Hollanda’nın Veldhoven Kentinde devam eden Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası’nda tüm yönetici ve sporculara yönelik, Anti Doping konulu bir sempozyum gerçekleştirildi. WADA, EPBF ve Hollanda Anti Doping Kurulu işbirliği ile gerçekleşen sempozyumda WADA tarafından hazırlanan videolar izlendi, doping konusunda gençlerin soruları yanıtlandı.

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.