“Genç ağırlıklı bir takım olacağız”

“Genç ağırlıklı bir takım olacağız”

Tek adam olarak teknik adamlık kariyerine adım atmaya hazırlanan ancak futbol liglerinin ertelenmesi ile henüz bu deneyimi yaşayamayan Kadir Hakel, Baf Ülkü Yurdu’nun genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele vereceğini belirtti.

A+A-

Foto Evliya tarafından hazırlanan, Beyzade Ünalmış’ın moderatörlüğünü yaptığı İkiye Bir programında konuşan genç teknik adam, genç ve yetenekli oyuncularla ilerleyen yıllarda Baf Ülkü Yurdu’nun güzel bir takıma sahip olacağı görüşünde.

 

Hakel: Lig başlamadan değil, hazırlıklar başlamadan önlemler alınmalı

Herkesin futbolu özlediğini ve başlamasını istediğini söyleyen Kadir Hakel, sağlık ve ekonomi konusu ile beraber aşılanma olacaksa ligler başlamadan değil, hazırlık dönemi başlamadan bunun yapılması gerektiğini belirtti. Futbola temaslı takip sistemi ile ilgili özel bir durum olup olmayacağı yönünde bir soru soran Hakel, bunun hazırlık dönemi için de değerlendirilmesi gerektiğini, çalışmaları etkileyecek bir unsur olduğunu ifade etti.

 

“Yaşadıkça karar alarak yaparsak, 17 Eylül için benim de ümidim yok”

Bahsettiği konuların hazırlık dönemi başlamadan altının doldurulması ve ona göre başlanılması görüşünü aktaran Hakel, “Yoksa belirsizlik içerisinde yaşadıkça karar alarak bu işi yapmaya çalışırsak benim de 17 Eylül için çok ümidim yok. Yaşadıkça daha farklı sorunlar çıkacak. Kimi takım yaşayacak, kimi takım yaşamayacak. Bunları sağlamadan futbol zor” dedi.

 

“Genç ve yetenekli oyuncularımız var”

İlk defa teknik direktörlük yapacağını ancak bunu futbolun ertelenmesinden dolayı yaşayamadığını söyleyen Hakel, kulüp başkanı Ahmet Ertay’ın seçildikten sonra kulübün mevcut borçlarını eritip, daha sonra yatırımlar yaparak düzenli gelir elde etme amacında olduğunu, bunun üç dört yıllık bir proje olduğunu belirtti. Kadro yapısı ile ilgili de konuşan Hakel, “Genç ağırlıklı, hatta tamamen genç bir kadromuz olacak. Yetenekli oyuncularımız var, camia bu oyuncularla ilerleyen yıllar için güzel bir takıma sahip olacak. Ligde kalabilirsek kulübün kârına olur. Bütün amacımız o olacak” dedi.

Hakel kiralık transfer düşünmediklerini, güzel bir fırsat transferi yakalayabilmeleri halinde onu yapabileceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler