Dumlupınar’ın Alnar’a desteği sürüyor

Dumlupınar’ın Alnar’a desteği sürüyor

Yonpaş Dumlupınar, Avrupa Şampiyonu bilardocu Mustafa Alnar ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

A+A-

Geçtiğimiz yıl başarılı sporculara verdiği destekle dikkat çeken Dumlupınar, Mustafa Alnar ile imzalanan sponsorluk anlaşması yenilenirken, U23 Avrupa şampiyonu olma başarısı gösteren sporcuya imza töreni düzenlendi.

 

Evram: “Mustafa’yı desteklemekten gurur duyuyoruz.”

Yonpaş Dumlupınar ile Mustafa Alnar arasında geçtiğimiz yıl imzalanan sponsorluk anlaşması 2022-2023 sezonu için yenilenirken Başkan Mehmet Evram “Mustafa gibi bireysel sporlarla uğraşan ve başarıları ile göğsümüzü kabartan sporcuları imkanlarımız dahilinde desteklemekten gurur duyuyoruz” diye belirtti. Başkan Evram, “Bu tür desteklerin ve anlaşmaların tüm spor kulüplerinde yaygınlaşmasını ve bireysel sporcuların imkanlarının artırılması yönünde örnek olmasını dilerim. Mustafa haricinde de önümüzdeki sezon destek vereceğimiz bireysel sporcuları ilerleyen günlerde açıklayacağız” diye ekledi.

 

Alnar: “Dumlupınar’a yanımda olup bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ederim”

Ülke sporcularının yanında olmasına ve kendisine verilen destekten dolayı Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü’ne teşekkür eden başarılı bilardocu Mustafa Alnar, “Dumlupınar’a bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ederim” dedi.

“Ülkemizde sporculara verilen destekler maalesef çok yetersiz” diyen Alnar, “Ben yılda 15-20 kez yurt dışında turnuvalara katılıyorum. Benim gibi bireysel spor branşlarında mücadele eden sporculara sağlanan destekler bu nedenle çok önemli. En ufak katkılar bile çok büyük önem arz ediyor” diye belirtti.

 

Alpler: “Dumlupınar birçok branşı destekleyen, bireysel sporlara yapılan katkıların önemine dikkat çekmeye çalışan bir kulüp”

Yonpaş Dumlupınar Kulüp Koordinatörü Asya Alpler, kulübün yıllardır futbol haricinde de birçok farklı branşı destekleyen ve farklı spor branşlarının gelişimi için de olanakları çerçevesinde katkı sağlamaya çalışan bir kulüp olduğunu, son 2 sezondur ise bu desteklerini özellikle bireysel sporlara yönlendirerek bireysel sporlara yapılan katkıların önemine dikkat çekmeyi amaçladıklarını söyledi.

Bu haber toplam 566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.