Darts heyecanı doğuda yaşanacak

Darts heyecanı doğuda yaşanacak

Mesarya-Mağusa Darts Ligi 15 Mart 2017 tarihinde başlıyor.

A+A-

Mesarya ve Gazimağusa Darts Birlikleri tarafından organize edilen ve Gazimağusa Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek olan Mesarya-Mağusa Darts Ligi 15 Mart 2017 tarihinde başlıyor.

Ülkemizin iki önemli darts birliği olan Mesarya Darts Birliği ve Gazimağusa Darts Birliği, darts sporunu bölgelerinde de yayılmasını sağlamak için, bölge kulüplerinin katılabileceği bir lig düzenliyor. Gazimağusa Belediyesi’nin desteğini alan birlikler, 10 Mart 2017 tarihine kadar başvuru kabul edecek. 15 Mart tarihinde başlayacak lig takım bazında olup deplasmanlı lig usulüne göre yapılacak.  Lige başvurmak isteyenler 05488644577 ve 05488542283 numaralı telefonları arayabilecek.

 

Ödüller

Ligin sonunda dereceye giren takımlara para ödülü verilecek. Buna göre birinciye 1000 TL, ikinciye 700 TL, üçüncüye ise 500 TL para ödülü ve kupa verilirken, yan ödül olarak en centilmen takım, en yüksek sayıyı atan, en yüksek sayıdan bitiren, en az dartsta bitirenlere ise plaket verilecek.

Mali zorluklar içinde boğuşan darts birliklerine, darts sporunun gelişmesi için kaynak sağlayan ve bölgelerinde böyle bir ligin düzenlenmesi için destek sağlayan Gazimağusa Belediyesi’ne teşekkür eden Mesarya ve Gazimağusa Darts Birlikleri, darts sporunu Kuzey Kıbrıs geneline yaymak için de işbirliklerine devam edeceklerini bildirdiler.

 

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.