Birleştiren ralli Barış ve Spor ödüllerinde aday

Birleştiren ralli Barış ve Spor ödüllerinde aday

Lefkoşa’nın kuzey ve güneyini birleştiren Kıbrıs Rallisi, FIA tarafından 2020 Peace and Sport ödüllerinde aday gösterildi

A+A-

Dünyanın tek bölünmüş başkenti olan Lefkoşa’yı birleştiren, Kıbrıslı Türk ve Rumların Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ve Ortadoğu Ralli Şampiyonası (MERC) etaplarına ev sahipliği yapan Kıbrıs Rallisi, Uluslararası Otomobil Kurumu (FIA) tarafından 2020 Peace and Sport ödüllerinde Jüri Özel Ödülü'ne aday gösterildi.

 

Jüri Özel Ödülü’ne aday gösterildi

2019 yılında düzenlenen Kıbrıs Rallisi’nin Lefkoşa’nın kuzey ve güneyini birleştiren seyirci özel etabı, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) ile Kıbrıs Otomobil Birliği (CAA) ile ortaklaşa organize edilmiş, kalabalık bir izleyici topluluğu tarafından takip edilmişti. Dünyada her yıl belirlenen 2020 Peace and Sport ödülüne FIA, Kıbrıs’ın iki toplumlu uluslararası tek spor organizasyonu olan ERC Lefkoşa etabındaki çalışmaları Jüri Özel Ödülü’ne aday gösterdi.

006.jpg

Sonuçlar Perşembe açıklanacak

FIA tarafından paylaşılan fotoğrafta, Kıbrıs Otomobil Kurumu Başkanı Antonis Michalides ve Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir bulunuyor. Toplam üç adayın yer aldığı Jüri Özel Ödülü’nde ayrıca 23 Haziran’da kutlanan Olimpiyat Günü’nde dijital ortamda yapılan ‘The Olympic Day Workout’ ve Olympique Lyon Vakfı’nın yeni tip koronavirüs salgını ile mücadelede başlattığı ‘Together Against Covid-19’ kampanyası aday olarak gösterildi. Jüri Özel Ödülü’nü kazanacak aday Perşembe günü açıklanacak.

Bu haber toplam 4044 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler