Bilardo Federasyonu genel kurula gidiyor

Bilardo Federasyonu genel kurula gidiyor

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nda Aşkın Burcu’nun vefatının ardından olağan genel kurul kararı aldı.

A+A-

Asbaşkan Levent Erboy’un başkanlık görevini yürüttüğü Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonunda olağan genel kurulu 16 Şubat Cuma günü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nde 15.00-17.00 saatleri arasında yapılacak.

7. Olağan Genel Kurulu gündeminde açılış, saygı duruşu, merhum başkan Aşkın Burcu’nun anılması, Asbaşkan Levent Erboy’un konuşması, divan başkanlığı oluşumu, saygı duruşu, faaliyet ve mali raporun okunarak onaya sunulması, başkanlık seçimi, yönetim kurulunun genel kurula sunumu ve onaylanması, Disiplin kurulu, Denetim kurulu, Ceza kurulunun sunumu ve onaylanması, dilek temenniler yer alıyor.

 

Levent Erboy aday

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu 7. Olağan genel kuruluda başkan adaylığı için tüzük gereği 48 saat öncesinde Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu yönetim kuruluna müracaat etmesi gerekiyor. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde tüzüğün ilgili maddasine göre, divanın belirleyeceği bir sonraki tarihte olağan genel kurul yapılıyor.

Aşkın Burcu’nun vefatının ardından bu görevi yürütmekte olan Asbaşkan Levent Erboy, olağan seçimli genel kurulda yeni dönem için aday olacağını açıkladı.

Bu haber toplam 520 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.