Adaylık sürecinde sona doğru

Adaylık sürecinde sona doğru

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü gerçekleştireceği Olağan Seçimli Genel Kurul’a yaklaşık bir aylık bir süre kaldı.

A+A-

Genel kurul öncesi başkan adaylığına başvuru yarın sona erecek. KTFF Yönetim Kurulu daha önce Mart ayında yaptığı açıklamada adaylık başvurularının 4 Mayıs 2021 Salı günü saat 16.00’da tamamlanacağını duyurmuştu.

 

İki isim başvuru yaptı

Bu süre zarfında iki isim adaylık başvurusu gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü ilk olarak KTFF’nin mevcut başkanı Hasan Sertoğlu resmi adaylık başvurusunu yaptı.

Ardından Perşembe günü Tekin Birinci adaylık başvuru dosyasını KTFF’ye sundu. Tüzük gereği genel kurulda oy kullanan üyelerden birinin önerisi ile aday olunan başkanlık için Birinci’yi öneren kulüp BTM ekibi Karadeniz 61 olurken, Birinci adaylık başvurusu esnasında olası başvurusunun kabul görmemesi durumunda bir Süper Lig kulübünden öneri getireceğini ifade etmişti.

 

Genel Kurul 5 Haziran’da

KTFF Seçimli Olağan Genel Kurul 5 Haziran 2021, Cumartesi saat 10.00’da KTFF Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler