“Birinci, Sertoğlu’na el uzatmalıdır”

“Birinci, Sertoğlu’na el uzatmalıdır”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun 5 Haziran’da gerçekleştireceği Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adaylığını açıklayan Hasan Sertoğlu’na bir destek de 1. Lig ekibi Karşıyaka’dan geldi.

A+A-

Karşıyaka Başkanı Ahmet Düzdaban ve yönetimi yaptığı açıklamada Hasan Sertoğlu ile yola devam edilmesi gerektiğini belirtirken, başkan adaylarından Tekin Birinci’nin birlik ve beraberliğin sembolünü koruma adına Hasan Sertoğlu’na destek olması gerektiği ifade edildi.

Karşıyaka tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Tüm dünyanın yaşadığı, insanlığın başına bela olan sektörleri ve ülkeleri alt üst eden bu koronavirüsten kurtulmaya çalıştığımız bugünlerde futbolumuzdan da 1 yıldır uzak kaldık.

Önümüzdeki günlerde federasyon başkanlığı seçimimiz olacaktır. Bu zor günlerden geçebilmek için bilgi gerekir, tecrübe gerekir. En önemlisi federasyon başkanımız Hasan Sertoğlu'nun verdiği hizmetler göz ardı edilemez. Her zaman kararı ne olursa olsun günün sonunda kulüpleri koruduğu için Hasan Sertoğlu ile yola devam etmeliyiz. Önümüzde çok zorlu bir dönem var. Lige nasıl başlanacak, nasıl bir yol haritası çizmeliyiz. Bunları düşünürken bizce seçim yerine Tekin Birinci kardeşimizin el uzatarak Hasan Sertoğlu'na gelip destek olması lazımdır. Bu sayede birlik ve beraberlik sembolümüzü korumuş olacağız. Kötü zamandan geçmekteyiz ve maddi olarak çökmüş bir sistemi Hasan Sertoğlu tecrübesiyle çözecektir, bundan hiç bir kuşkumuz yoktur. Artık açılım şart. Bizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil edebilecek bir güç varsa bu yine Sertoğlu'dur. Futbol bizim adamızın simgesidir, futbol bizim geleceğimizdir. Değerlerimize sahip çıkalım. Biz yıllarını bu hizmete adamış birine asla yanlış yapamayız. Futbolun nankör olmaması için biz mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Hasan Sertoğlu ile yola devam.”

Bu haber toplam 845 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler