Lefkoşa’da dostluk kazandı

Lefkoşa’da dostluk kazandı

Türkiye Hentbol Genç Kızlar Bölgesel Deplasmanlı Lig’de HTL, Lefkoşa’da Antalya ekibi Muratpaşa Anadolu Lisesi’ni konuk etti

A+A-

Eren ŞİŞİK

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Hentbol Genç Kızlar Bölgesel Deplasmanlı Lig’de mücadele eden Kıbrıs lisesi Haydarpaşa Ticaret Lisesi (HTL) Lefkoşa’da 2008 yılında liselerde Dünya dördüncülüğü elde eden Antalya Muratpaşa Anadolu Lisesi’ni konuk etti. Baştan sona dostluk içerisinde geçen maçta kazanan 36-21’lik skorla Muratpaşa Anadolu Lisesi oldu. Karşılaşmada temsilcimiz HTL’ye oranla daha güçlü bir ekibe sahip olan Muratpaşa takımı rahat bir galibiyet elde etti.

Dostluk ön plana çıktı

Yakın Doğu Üniversitesi kampusu içerisinde yer alan NEU RA 25 Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya HTL öğretmenleri ve öğrencileri ilgi gösterirken, üniversite öğrencileri de salonu doldurdu. Maç boyunca dostluğun ön planda olduğu karşılaşma öncesi ve sonrasında her iki takım oyuncuları bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, uzun süre sohbet etti. Karşılaşmaları Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Rauf Ataöv ve Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Ersin Doğaç da yerinde takip etti. İkili maç sonunda her iki takım sporcu ve antrenörlerini kutladı.

Muratpaşa Anadolu Lisesi aldığı galibiyetle ligde 4’te 4 yaparak gruptan çıkmayı garantilerken, Haydarpaşa Ticaret Lisesi de üçüncü sıradaki yerini korudu.

ern_1662.jpg

 

Bu haber toplam 4798 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.