“Zirve yarışı içerisinde olacağız”

“Zirve yarışı içerisinde olacağız”

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da forma giyen Mustafa Yaşınses, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’nın deneyimli oyuncusu Mustafa Yaşınses YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Yaşınses, bu sezon zirve yarışı içerisinde olacaklarının altını çizdi.

 

Yaşınses: “Küçük Kaymaklı bu yarışın içerisinde olacak”

Mustafa Yaşınses; “Sezon öncesi takımların kurdukları kadrolara bakıldığında ligin çekişmeli ve zor geçeceğini düşünüyordum ve geride bıraktığımız 3 haftaya bakınca düşüncemin doğru olduğunu anladım” şeklinde konuştu. Geride kalan sezonlara bakıldığında ligde kopmaların genelde 5’inci ve 6’ncı haftalarda yaşandığını ifade eden Yaşınses, bu sezon dipte kopmalar olsa bile zirve yarışında şampiyonluk için kıran kırana mücadele edilecek bir sezon olacağını ve Küçük Kaymaklı olarak sonuna kadar bu yarışın içerisinde olmak istediklerini belirtti.

 

“Takım olarak iyi bir uyum yakaladık”

Tecrübeli oyuncu, Küçük Kaymaklı olarak çok iyi bir uyum ve ortam yakaladıklarını söyleyerek, takım içinde kaliteli yerli oyuncu sayımız fazla olduğu için girenin çıkanı aratmadığı bir ekiplerinin olduğunu ifade etti. Küçük Kaymaklı olarak oynadıkları maçları teker teker düşündüklerini söyleyen Yaşınses, zirve yarışı içerisinde olmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı.

 

“Şansız bir hazırlık dönemi geçirdim”

Kendi performansına da değinen Mustafa Yaşınses, hazırlık döneminde şanssız 2 sakatlık yaşadığını dile getirdi. Yaşınses; “Sezon sonunda şansız iki sakatlık birden yaşadım. Soleus kaslarımda 3 cm’lik bir yırtık oluştu ve 1 ay antrenman yapamadım. Sonrasında bileğimde darbeye dayalı ödem oluştu ve 10 gün kadar takımdan ayrı kaldım. Bu durum beni diğer arkadaşlarıma nazaran geriye gitmeme neden oldu. Şuan fizik kondisyon olarak istediğim seviyede olmadığımı da söyleyebilirim. Saha içinde takım olarak kompakt ve bir uyum içerisinde mücadele ettiğimiz için çok fazla zorluk yaşamayız. 1-2 hafta içerisinde 100'de 100 olarak hazır olacağımı düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 2335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.