Yollar trafiğe kapatılacak

Yollar trafiğe kapatılacak

Lefkoşa Türk Belediyesi, Kıbrıs Rallisi Lefkoşa Seyirci Özel Etabı nedeniyle kapalı olacak olan yolları duyurdu

A+A-

Bu yıl 14-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Kıbrıs Rallisi’nin Lefkoşa Özel Seyirci etabı yarın saat 11.30 ve 16.30’da olmak üzere iki kez geçilecek. Lefkoşa Türk Belediyesi’nin ev sahipliğini üstlendiği, Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) ve Kıbrıs Otomobil Kurumu (CAA) iş birliğiyle bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ve Orta Doğu Ralli Şampiyonası (MERC) Lefkoşa Seyirci Özel Etabı dolayısıyla bu akşam saat 19.00’dan yarın akşam saat 19.00’a kadar özel etap hazırlıkları, ralli geçişleri ve ralli sonrası çalışmaları için Lefkoşa’da bazı yollar araç trafiğine ve yaya kullanımına kapatılacak.
 

Parkur içinde kalan sokaklar
Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından yapılan açıklamada kapalı olacak olan yollar şu şekilde duyuruldu: Memduh Asaf Sokak, Osman Paşa Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Tanzimat Sokak, Selahattin Sonat Sokak, Muzaffer Paşa Sokak, 2. Selim Caddesi, Server Somoncuoğlu Sokak, Muzaffer Ersu Sokak, Mufid Güleroğlu Sokak, Şerif Arzık Sokak.
 

Parkur dışında kalan sokaklar
Gündüz Tezel Sokak, Güner Türkmen Sokak, Lala Mustafa Paşa Caddesi, 28 Kasım Sokak, Cengizhan Sokak, Hasane Ilgaz Sokak, İsmet İnönü Meydanı, Vakıflar Sokak, Zahra Sokak, İsmail Beyoğlu Sokak, Kubilay Altaylı Sokak, İlhan Savut Sokak

Bu haber toplam 1462 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.