Yıldızların şampiyonları belirlendi

Yıldızların şampiyonları belirlendi

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 2021 Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Voleybolu Ligi tamamlandı.

A+A-

Ligin son hafta karşılaşmaları Salı akşamı Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan Beach Volley Arena’da oynandı.

 

Kızlarda Sahra – Azra ikilisi şampiyon

Oynanan karşılaşmalar sonunda kızlarda şampiyon Esentepe 3 takımı adına mücadele eden Sahra-Azra ikilisi oldu. Esentepe 2 takımından Kayra-Diyar çifti ikinci olurken, DAÜ 2 takımından Sudenur – Sonay ikilisi de organizasyonu üçüncü olarak tamamladı.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Başbakan Ersan Saner, Başbakan Yardımcılığı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ve UBP Milletvekili Hasan Taçoy takdim etti.

 

Erkeklerde Mertcan – Oktay ikilisi şampiyon

Erkeklerde şampiyon KGM 2 takımından Mercan – Oktay ikilisi elde etti. İkinciliği DAÜ 1 takımından Mehmet Ali – Atilla, üçüncülüğü ise DAÜ 2 takımından Arda – Mustafa ikilisi kazandı.

Dereceye giren takımlara ödülleri Başbakan Yardımcılığı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Mete Topçu ve Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek takdim etti.

 

En değerli oyuncular Saraç ve Yeşilırmak

Organizasyonda Güner Burgul En Değerli Oyuncu ödülleri de kızlarda ve erkeklerde takdim edildi. Kızlarda Sahra Saraç, erkeklerde Oktay Yeşilırmak en değerli oyuncu ödülünü alan isimler oldu. Ödülleri UBP Milletvekili Hasan Taçoy ve TC Gençlik ve Spor Bakanlığı Koordinatörü Mithat Tekçam takdim etti.

Bu haber toplam 977 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.