Yıldızlar Ligi’nde şampiyon YDÜ

Yıldızlar Ligi’nde şampiyon YDÜ

Badmintonda Carlton Yıldızlar Ligi Pazar günü oynanarak tamamlandı

A+A-

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen ve sponsorluğunu Anıl Spor’un yaptığı 6. Carlton Yıldızlar Ligi, 15 Mayıs Pazar günü Atatürk Spor Salonu’nda 8 takımın katılımı ile yapıldı. Ligi Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) şampiyon olarak noktaladı. Yıldızlar liginde ikinciliği Gençlik Gücü, üçüncülüğü ise Badminton Severler Spor Kulübü alırken, Lefkoşa Güneş Spor Kulübü de dördüncü oldu.

Yıldızlar Ligi’nde 80 maç oynanırken, karşılaşmaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.

 

Deniz destek verenlere teşekkür etti

KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz ödül töreni öncesinde yaptığı konuşmada lige 8 takımın katıldığını, sporcuların gösterdiği performanstan ve organizasyonda görev alan kulüp yöneticileri ve hakemleri tebrik etti. Deniz, gençlerin badminton sevgisinden dolayı kendilerini daha çok bu gibi organizasyonları düzenlemek zorunda hissettiklerini, bu hissin de federasyonu daha çok çalışmaya ittiğini, bu nedenden de mutlu olduklarını belirtti. Başarıyı yakalamak sadece bir kişinin veya kesimin çabasıyla değil, her kesimin katkısıyla olabileceğini bunu göreve geldiklerinden beridir, yönetim olarak iyi yaptıklarını ve badminton sporunun KKTC’de daha da geliştirebilmek için federasyonla birlikte Spor Dairesi’nin, Türkiye Badminton Federasyonu’nun, kulüplerin, sporcuların, antrenörlerin yanında basının da badminton sporuna gerekli desteği verdiğini söyleyerek teşekkür etti. Deniz, ayrıca bu yıl lige 6. kez sponsor olan Anıl Spor Direktörü sayın Engin Anıla da teşekkür etti.

Maçları yerinde takip eden TC Gençlik ve Spor Koordinatörü Mithat Tekçam da Yıldızlar Ligi’nde mücadele eden sporcular ile antrenörleri tebrik ederken, organizasyonu gerçekleştiren Badminton Federasyonu’na verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.   

 

CARLTON YILDIZLAR BADMİNTON LİGİ SONUÇLAR

1. Yakın Doğu Üniversitesi

2. Gençlik Gücü

3. Badminton Severler Spor Kulübü

4. Lefkoşa Güneş Kulübü

5. Bitiren Takımlar

Akdeniz Spor Birliği

Bekiroğulları MT Spor Kulübü

Lefkoşa Badminton Kulübü

Net Spor Kulübü

Bu haber toplam 590 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.