“Yeterli seviyeye ulaştık”

“Yeterli seviyeye ulaştık”

K-Pet Birinci Lig’in lideri Mesarya’da teknik sorumlu Nazım Aktunç, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’in lideri Mesarya’da teknik sorumlu Nazım Aktunç, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Hazırlık döneminin son derece iyi gittiğini aktaran Aktunç, ligin kalan bölümünde hata yapmamak ve mutlu sona ulaşmak için herkesin çok istekli olduğunu belirtti. Aktunç, yaklaşık 1 aydır yaptıkları çalışmaların sonunda yeterli seviyeye ulaştıklarının da altını çizdi.

 

Aktunç: “Oyuncularımız oldukça istekli” 

Mesarya teknik sorumlusu Nazım Aktunç, yaklaşık bir aydan beridir hazırlıklarının son derece iyi gittiğini, oyuncularının istekli olmasından dolayı, çalışmalarının istenilen düzeyde geçtiğini belirtti. Bu noktada hiçbir takımın tam anlamıyla hazırlanamadığının altını çizen Aktunç, kendilerinin olabilecek en iyi seviyeye kadar geldiğini sözlerine ekledi.

 

“Esentepe saygı duyduğumuz bir ekip”

Ligin 23’üncü haftasında Esentepe’yi konuk edecek olan Mesarya’da antrenör Nazım Aktunç bu maç hakkında düşüncelerini aktardı. Aktunç; “Bildiğiniz üzere Esentepe maçıyla birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz. Esentepe ligin iyi futbol oynayan bir takımı ve rakibimize saygımız sonsuz. Rakibimiz tempolu oynayan bir ekip ve biz de çalışmalarımızı o doğrultuda yaptık. Bu maçta sadece Abdullah Erol’dan yoksun olarak oynayacağız. Abdullah, Bağcıl maçında kırmızı kart görmüştü. Dediğim gibi takımımızın morali son derece yerinde ve iyi bir seviyedeyiz. Bu maçı kazanacak gücümüz de var. Taraftarımızı Esentepe maçına davet ediyorum, bizi yalnız bırakmasınlar, hedefimiz 3 puandır” dedi.

 

“Yönetimimiz bizimle çok ilgilendi”

Mesarya Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu üyeleri hakkında da ayrı bir parantez açan Aktunç, süreç boyunca, yönetimin herkesle ve her şeyle büyük bir titizlikle ilgilendiğini aktararak, Mesarya Spor Kulübü’nün yönetimine de teşekkürlerini iletti.

 

“Yolumuzdan sapmadan gidiyoruz”

Mesarya antrenörü Nazım Aktunç yaptığı değerlendirmenim devamında, ligin kalan bölümü hakkında da konuştu. Aktunç; “Biz sezon başı hedefimizi Süper Lig olarak koymuştuk. Bu takım 4 yıl önce kuruldu ve 4 yılda en alt kademeden, en üst kademeye çıkmak üzereyiz, bunun da eşiğindeyiz. Eğer, 4 yılsonunda bu noktaya gelebildiysek demek ki, 4 yıl boyunca herkes dersine iyi çalıştı. Kalan 8 haftada hata yapmayıp, hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunun yanında şampiyonluk da gelirse bizim için daha güzel olacak. Umarım, sezonun kalan bölümünde bunu başarırız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 3046 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.