Yenicami, hazırlık dönemi öncesinde buluştu

Yenicami, hazırlık dönemi öncesinde buluştu

Yenicami A takımı, 2020 – 2021 futbol sezonu hazırlıkları öncesi Cuma günü yönetim kurulu tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.

A+A-

Moral ve motivasyon amaçlı olarak düzenlenen yemek kulüp lokalinde yer aldı. Yemeğe A takım oyuncuları, teknik heyet, yönetim kurulu ve akademi hocaları katılım gösterdi.

toplu-yak.jpg

Vehid: Sezona en iyi şekilde başlamak için bir araya geldik

Kulüp Başkanı Ali Vehid yaptığı açıklamada uzun bir aradan sonra sahalara dönmenin mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti. Vehid, “Sezona en iyi şekilde başlamak için bir araya geldik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yenicami kültürü ve geleneği ile mücadele edeceğiz. İlerleyen günlerde takımımıza takviyeler yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Yeni sezon camiamıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

sadiklar-ercan-tansel.jpg

Bayraktar: İlk etapta oyuncu sayısını fazla tutacağız

Yenicami teknik sorumlusu Özgü bayraktar, uzun bir sürenin ardından tekrar antrenmanların başlayacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Bu uzun sürenin ardından geri dönerken geçtiğimiz sezonlardan daha farklı, daha uzun bir hazırlık dönemi planladık” diyen Özgü Bayraktar şunları kaydetti: İlk etapta oyuncu sayısını daha fazla tutmayı hedefliyoruz. Daha sonra Süper Kupa başlangıcına 8 hafta kala kadromuzu netleştirerek 22 kişiye indireceğiz. Ardından Süper Kupa ve lig mücadelesine en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Hazırlık dönemi içerisinde 2-7 Ağustos tarihlerinde Acapulco Otel’de kamp çalışmamızı yapacağız. 1 Haziran tarihinde de çalışmaların başlangıcında saha testleri ile oyuncularımızın durumunu göreceğiz.”

yak1.jpg

ercan.jpg

Bu haber toplam 1013 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler