YDÜ’den Vakıflar’a sağlık desteği

YDÜ’den Vakıflar’a sağlık desteği

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Euro Cup 2'de mücadele edecek olan Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru oldu

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun organize ettiği “Euro Cup 2”de ülkeyi temsil edecek olan Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sağlık sponsoru oldu.

Ülkemizde, yurt içinden ve yurt dışından hastalara dünya standartlarında tanı ve tedavi hizmetleri sunan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, sahip olduğu sosyal sorumluluk bilinci ile 2020-2021 sezonunda hem Türkiye hem de uluslararası liglerde mücadele eden Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın sağlık sponsorluğunu üstlendi.

 

“Kalpler tek yürek!” sloganıyla destek

Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 22-24 Nisan tarihleri arasında Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu IWBF tarafından organize edilen ve İtalya'nın Sassari şehrinde yapılacak “Euro Cup 2” finallerine hazırlanıyor. Hazırlıklar kapsamında tüm takım oyuncuları Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sağlık taramasından geçirildi.

İtalya’nın ev sahipliği yapacağı kupada, 9 ülkeden 23 takım 3 farklı grupta mücadele edecek. Vakıflar, turnuvada İtalya, Polonya, Fransa ve İspanya’dan rakipleriyle karşı karşıya gelecek.

“Kalpler Tek Yürek” sloganı ile her koşulda takıma destek olduklarını belirten Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yetkilileri, ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek olan Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na başarılar diledi.

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.