“Üstümde emeği olan herkese teşekkür ederim”

“Üstümde emeği olan herkese teşekkür ederim”

Küçük Kaymaklı’nın genç file bekçisi Efe Erdem Karakaş, Hatayspor’da denenmek üzere adadan ayrıldı

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da genç kaleci Efe Erdem Karakaş, Türkiye Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da denenecek. Karakaş, kulübü Küçük Kaymaklı’dan izinli olarak Hatayspor tarafından denenecek. Genç file bekçisi beğenilmesi halinde de Hatayspor’a dahil olacak.

Söz konusu transfer ile ilgili SporYeni’ye konuşan Karakaş, yarın veya diğer gün yapılacak görüşmelerin ardından kendisini genç takımda göreceklerini, olumlu sonuçlar olduğu takdirde de güzel gelişmelerin olacağına inandığını kaydetti.

 

Karakaş: Bana her zaman sahip çıktılar

Karakaş, “Kaymaklı gibi mazisi büyük bir camiada oynuyorum. Oynadığım süreç boyunca her zaman sahip çıktılar, arkamda durdular. Üstümde emeği olan herkes için teşekkür ederim. Herkes için hayırlısı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz Şubat ayında YENİDÜZEN ve SPORYENİ'de her hafta yayınlanan 'Geleceğin Kramponları' yazı dizisine konuk olan Karakaş,"Kıbrıs’ta hedeflerim var onları ispatladıktan sonra Türkiye’de oynamayı çok istiyorum. Türkiye’den şans geldiği takdirde güzel başarılar elde edeceğimi düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler