Ünal takım değiştirdi

Ünal takım değiştirdi

Aydın Yıldızspor’un BAL Ligi’ne katılmama kararı alması sonrası Ünal Kaya, Aliağa Futbol Kulübü ile anlaştı

A+A-

Birkaç ay önce futbolsuz dönemi değerlendirmek için kulübü Mağusa Türk Gücü’nden izinli olarak Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydın Yıldızspor’a giden Ünal Kaya, takım değişimi yaşadı. Ünal, Aliağa Futbol Kulübü’ne dahil oldu.

 

Haziran ayı başında başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Sağlık Kurulu tarafından Nisan ayı içerisinde yapmış olduğu açıklama ile BAL Ligi’ni Mayıs ayı sonuna ertelemesi kararlaştırılmıştı. Bu karar sonrası söz konusu ligin takımlarına transfer olan bazı ülkemiz futbolcuları geri dönme kararı almıştı.

Mayıs ayı başında yapılan diğer açıklamada liglerin başlangıcının Haziran ayının ilk haftasına çekildiği belirtilirken, bazı takımların haklarını kaybetmeden bu sezon oynamama talepleri ile sıkıştırılmış takvimde yeni statüde oynamak isteyen takımların talepleri değerlendirildi.

 

Kaya: Aliağa ile anlaştık

Yaşanan bu gelişme sonrası Ünal Kaya ve Mehmet Altın’ın yer aldığı Aydın Yıldızspor bu sezon ligde yer almamaya karar verdi. Takıma dahil olan oyuncularımızdan Ünal Kaya ise Yıldızspor kampında karşılaştıkları Aliağa Futbol Kulübü ile anlaşma sağladı. Ünal, Spor Yeni'ye yaptığı açıklamada Yıldızspor’un lige katılmama kararı sonrası Aliağa’nın kendisini kadrosuna katmak istediğini, görüşerek anlaşma sağladıklarını ve takımın antrenmanlarına çıkmaya başladığını ifade etti.

 

“Şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyoruz”

Bir aylık kısa bir lig olacağını belirten Ünal, sakatlık yaşamadan en iyi şekilde performans sergileyerek takımı Mağusa Türk Gücü’ne dönmek istediğini aktardı. Ünal, yeni takımının BAL’da şampiyonluğun güçlü adaylarından olduğunu, takımdaki ortamın çok iyi olduğunu ve arkadaşlık ile motivasyonun üst seviyede olduğunu ifade etti.

 

Altın’ı isteyen takımlar var

Öte yandan Ünal Kaya ile birlikte Aydın Yıldızspor’a transfer olan ancak takımın lige katılmayacak olmasından sonra boşta kalan bir diğer futbolcumuz Mehmet Altın için de bazı takımların girişim yaptığı öğrenildi.

Bu haber toplam 985 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler