Adaylar kulüplerle görüşüyor

Adaylar kulüplerle görüşüyor

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 5 Haziran’da gerçekleştireceği Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi, başkanlık için aday olan Hasan Sertoğlu ve Tekin Birinci, kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor.

A+A-

Bu bağlamda Hasan Sertoğlu dün Girne bölgesi kulüpleriyle, Tekin Birinci ise Mağusa bölgesinde temaslarda bulundu.

 

Sertoğlu Girne kulüp başkanları ile görüştü

KTFF’nin mevcut başkanı ve başkan adayı Hasan Sertoğlu dün Girne bölgesi kulüp başkanları ile bir araya gelerek görüştü. Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel, Türk Ocağı Başkanı Ahmet Arslan, Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ve Esentepe Başkanı İbrahim Beyazbayram ile görüşen Sertoğlu’na KTFF 1. Başkanvekili Oktay Çocuk da eşlik etti.

ktff-adaylar-1.jpg

Birinci Mağusa’da temaslarda bulundu
Bir diğer başkan adayı Tekin Birinci ise Mağusa bölgesinde temaslar gerçekleştirdi. Birinci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Mağusa Bölgesi takımlarından Çanakkale, Dumlupınar ve Maraş Spor Kulüpleri Başkanlarıyla ve Dumlupınar Yöneticileriyle görüşmeler gerçekleştirdik. Hem projelerimizi anlattık hem de onların problemlerini dinledik... Çok verimli olduğuna inandığım bu toplantılarda özellikle genç beyinlerin bizimle hemfikir olduğunu görmek bizleri mutlu etti...”

ktff-adaylar-2.jpg

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler