“Umarım şampiyonluk yaşarım”

“Umarım şampiyonluk yaşarım”

Kariyerini TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ankara Demispor’da sürdüren Kıbrıslı Türk genç oyuncu Ahmet Sivri, YENİDÜZEN’e 2020 yılını değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Kariyerini TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ankara Demispor’da sürdüren Kıbrıslı Türk genç oyuncu Ahmet Sivri, YENİDÜZEN’e 2020 yılını değerlendirdi, 2021 yılı hakkındaki beklentilerinden bahsetti. Sivri, Ankara Demirspor gibi köklü bir kulübe gittiği için mutlu olduğunu belirterek, takımında şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

 

Sivri: “Ne çok iyi, ne çok kötü geçti”

Kıbrıslı Türk genç oyuncu Sivri 2020 yılını değerlendirdi ve 2020 yılının kendisi için ne çok iyi, ne de çok kötü geçtiğini belirtti. Sivri; “2020 benim için ne çok iyi ne de çok kötü geçti. Dünyamızı saran bir coronavirüs salgını var. Bu virüs sebebiyle benim gibi yurt dışında ailesinden uzak insanlar için kötü bir durum oldu. Çünkü uçuş yoktu ve onların yanına gidemedik. Bizim için zor bir süreçti. Umarım bu durum en kısa sürede geçer ve bu virüsten bir an önce kurtuluruz” dedi.

 

“Böylesine köklü bir kulübe transfer olmaktan çok mutluyum”

Şu anda görev yaptığı kulübü Ankara Demirspor hakkında da düşüncelerini ileten Sivri; “çok iyi bir takımdayım. Umarım burada çok güzel işler yapıp, şampiyon olacağız” dedi.

Sivri şöyle konuştu:

“2021’in inşallah güzel geçmesini diliyorum. Beklentim önce tabii ki benim ve ailemin sağlığıdır. Takımımla umarım şampiyonluk yaşarım ve bir üst lige çıkma fırsatı yakalarım. Böylesine köklü bir kulübe transfer olmaktan çok mutluyum. Çok iyi bir takımdayım. Umarım burada çok güzel işler yapıp, şampiyon olacağız”

 

2017 yılından bu yana Türkiye’de…

Yenicami’nin altyapısından yetişen genç oyuncu Ahmet Sivri, 2017 yılının yaz aylarında denenmek için Türkiye’nin köklü kulüplerinden Galatasaray’ın altyapısının yolunu tuttu. Orada gösterdiği performansla göz dolduran Kıbrıslı Türk oyuncu, A takımla birlikte idmanlara çıkma fırsatını da yakaladı. 2019-2020 sezonunda Sancaktepe’ye kiralanan Sivri, orada da performansıyla dikkat çekse de, sezon başında 3 yıllığına Ankara Demirspor’a transfer oldu.

 

Türkiye’de resmi gol 42 gol…

Ağustos 2017 yılından beri Türkiye’de 3 farklı takımda forma giyen Ahmet Sivri, söz konusu süre içerisinde 42 resmi gole imza attı. Bu gollerin 37’sini Galatasaray alt yapısının farklı kategorilerinde kaydeden Kıbrıslı Türk oyuncu, geçen sezon Sancaktepe’de 2, bu sezon Ankara Demirspor’da da şu ana kadar 3 gol attı. Genç oyuncunun Türkiye kariyerinde hazırlık maçlarında resmi olarak kayıtlara geçmeyen golleri de bulunuyor.

Bu haber toplam 3038 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.