UKÜ ve Gençlik Gücü finalde

UKÜ ve Gençlik Gücü finalde

Hentbolda Derviş Mişon Turnuvası erkekler finali belli oldu

A+A-

Hentbolda geleneksel olarak düzenlenen ve ana sponsorluğunu China Bazaar’ın yaptığı Derviş Mişon Turnuvası’nda kadınların ardından erkeklerde de finale yükselen ekipler belli oldu. Yarı final mücadelesinde rakiplerini mağlup eden China Bazaar Gençlik Gücü ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), takımları finalde karşı karşıya gelecek.

Organizasyonun erkekler yarı final maçları Çarşamba günü Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Gecenin ilk karşılaşmasında Gençlik Gücü ile Mağusa Gelişim Akademisi (MGA) takımları mücadele etti. Maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Gençlik Gücü takımı ilk devreyi 21 – 4 önde kapatırken, ikinci yarıda etkili oyununu devam ettirerek karşılaşmayı 45-13 galip kapattı ve adını finale yazdırdı.

769c3b38-6675-440c-b83e-92d09d71a608.jpg

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise UKÜ ile Yükseliş takımları mücadele etti. Oyunun genelinde skor üstünlüğünü elinde tutan UKÜ ilk devreyi rakibi karşısında 15-13 önde kapatırken, rahat oyununu maçın ikinci devresinde de sürdürdü ve sahadan 31-28 galip ayrılarak finalde Gençlik Gücü’nün rakibi oldu.

Turnuvanın erkekler finali 14 Ocak Cumartesi günü saat 18.00’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 622 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.