“Tüm çabamız, galibiyet odaklı bir takım yaratmak”

“Tüm çabamız, galibiyet odaklı bir takım yaratmak”

Süper Lig ekiplerinden Mesarya, yeni sezon hazırlıklarına sahadaki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ederken, yönetim de güçlü kadro kurmak için kolları sıvamış durumda... Teknik sorumlu Serkan Önet, takımdaki son durumu YENİDÜZEN'e değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekiplerinden Mesarya’da teknik sorumlu Serkan Önet YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu, hazırlık sürecini anlattı.

Sezonu açtıklarında büyük sıkıntıları olduğunu dile getiren genç teknik adam, süreç içerisinde bu sıkıntıları giderdiklerini ve şu anda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

Hazırlık sürecinde oyuncularının gösterdiği özverili çalışmalarından oldukça memnun olduğunu aktaran Önet, bu durumun doğru yolda ilerlediklerinin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Hedef belirleme konusunda şu an için erken olduğuna işaret eden teknik sorumlu Serkan Önet, öncelikli hedeflerinin ilerleyen yıllarda kadro konusunda sıkıntı yaşamamak olduğunu söyledi.

Yeni transfer Juan Felipe hakkında da konuşan genç teknik adam, “Büyük gayret ve büyük emeklerle alınan önemli bir oyuncu… Böylesi transferler ülke futbolunu ileriye taşıyor” dedi. 

“Yoğun bir şekilde ilerliyoruz”

Mesarya teknik sorumlusu Önet, sezonu açtıkları günden bu yana çok yol kat ettiklerini belirterek, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Sezonun başlangıcında yaşadıkları sıkıntıları büyük oranda atlattıklarını anlatan Önet, “Süreç içerisinde gerek ana sponsorumuzun, gerekse kulüp yetkililerimizin gayretleri sonucunda yaptığımız takviyelerleler yaşadığımız erozyonu takımın üzerinden attık. 21-24 Ağustos tarihleri arasında yurtiçi kampımız olacak. Kampın ardından da, idmanlarımızla ve 5 hazırlık maçıyla devam ederek hazır hale geleceğiz. Yerli oyuncu transferi konusunda da, birkaç noktada daha eksiğimiz var. Önümüzdeki günlerde de ilgili noktalara transferlerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

“Bir hedef belirlemek şu an için erken…”

Sarı kırmızılı ekibin teknik sorumlusu Serkan Önet yeni bir kadro kurduklarını ve şimdiden bir hedef belirmenin yanlış olduğuna dikkat çekti. Öncelikli hedeflerinin gelecek sezonlarda kadro sıkıntısı yaşanmaması olduğunu belirten Önet, ilerleyen süreçte bir hedef belirleyeceklerini söyledi. Genç teknik adam, yaratmaya çalıştıkları kadronun istekli ve galibiyet odaklı olacağını ifade etti.

 

Bu haber toplam 560 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.