Transferde durgunluk var

Transferde durgunluk var

Bugünlerde transfer konusunda takımların suskun olması dikkat çekti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de gelecek sezon mücadele edecek takımların bazıları ligin sezonun sona ermesiyle birlikte oyuncu transferi konusunda hareketli günler yaşadı. Takımların bugünlerde transfer konusunda suskun olması dikkat çekti.

 

MTG hızlı giriş yaptı

Şu ana kadar transfer konusunda en hızlı takımın Mağusa Türk Gücü’nün olması gözlerden kaçmadı. Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen sarı yeşilliler, birçok yıldız isimle anlaşmaya varıp, oyunculara imza attırdı. Mağusa Türk Gücü,  teknik direktörlük görevine gelecek sezon için şu anda milli takımı

çalıştıran Fırat Canova ile el sıkışmıştı.

 

Ozanköy hızlı başladı, sonunu getiremedi

Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy, daha lig bitmeden bazı yıldız oyuncularla anlaşmaya varmıştı. Kulübün fahri başkanı Veysel Şahin’in adadan ayrılması ve adaya geri dönmemesi sonucunda anlaşmaya varılan oyuncular yaşananlardan rahatsız olmuş ve başka takımlarla görüşmeye başlamıştı. Tüm bunların yaşanmasıyla birlikte kulüp başkanı Sami Otçuoğlu da kulübün önünü açmak için görevinden istifa etmişti. Ozanköy, Erbay Bertiz, Hüseyin Sadıklar, Salih Güvensoy’la anlaşmış, İbrahim Çıdamlı, Fırat Ersalan, Halil Turan ve teknik direktör Toygar Davulcu ile görüşme gerçekleştirmişti.

 

GAÜ Çetinkaya önemli isimler kadrosuna kattı

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezon beklenileni veremeyen GAÜ Çetinkaya, yeni sezon için kolları erken sıvadı. Sarı kırmızılılar, Erdinç Börekçi, Serkan Önet, Muammer Tip, İbrahim Çıdamlı ve Kağan Görneçli’yi kadrosuna kattı.

 

Üç takımdan ses çıkmadı

Süper Lig’de yer alan 6 takımda şu ana kadar transfer konusunda bir hareketlilik yaşanmadı. Yalova, Doğan Türk Birliği, Cihangir ve Yeni Boğaziçi takımlarının şu ana kadar imza attırmaması dikkat çekti.

 

4 takım henüz sonuca varamadı

K-Pet Süper Lig’de mücadele eden 5 takım da transfer konusunda görüşmeler yapsa da, şu ana kadar sonuca ulaşamadı. Merit Alsancak Yeşilva, Ozanköy, Yeni Boğaziçi, Lefke ve Küçük Kaymaklı takımları takımları bu yönde çalışmalar yürütse de şu ana kadar hiçbir oyuncuya imza attıramadı.

 

21 transfer gerçekleşti

Transfer sezonu resmi olarak 1 Temmuz 2017’de başlayacak. Yaklaşık 20 günün bulunmasına rağmen bazı takımlar elini çabuk tuttu ve gerekli yerlere transferlerini yaptı. Şu ana 8 takım transfer konusunda istediği sonuca vardı ve 21 oyuncu farklı takımlara transfer oldu. Bu süreçte Mağusa Türk Gücü 6, GAÜ Çetinkaya 4, Binatlı 3, Gençler Birliği 3, Gençlik Gücü 2, Baf Ülkü Yurdu 1, Yenicami 1 ve Türk Ocağı 1 kişiyle anlaşma sağladı.

-------------

transfer-isimler.jpg

Bu haber toplam 2431 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.