Tırmanmada sezon başlıyor

Tırmanmada sezon başlıyor

2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası bu Pazar Boğaz – St. Hilarion yolunda yapılacak yarış ile başlayacak

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun (KKTOK) organize ettiği 2023 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası bu pazar Boğaz - St. Hilarion yolunda gerçekleşecek ilk yarış ile başlayacak.

Dört yarıştan oluşacak şampiyonaya bu yıl ilgi artarken, geçtiğimiz sezon şampiyonu Methoidis Arygorou, şampiyonada birçok kez şampiyon olan Deniz Denner, daha önceki sezonların başarılı sürücüsü Kemal Topçuoğlu, E4 kategorisi son şampiyonu Ahmet Bağrıaçık, daha önce drift şampiyonluğu bulunan İbrahim Yücebaş ve son ralli şampiyonu Halil Mulla'nın da içinde bulunduğu 20 sürücü St. Hilarion da en iyi zamanı yapmaya çalışacaklar.

30 Nisan Pazar saat 10.00’da başlayacak alacak olan yarışta seyirciler için oluşturulacak noktalara minibüs servisi de yapılacak. Basel Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek, Eurol, Near East Bank, Limon, Gopro, Genpower, Aveon Sigorta, Polaris ve Rinata Parts katkıları ile de yapılacak 1. Tırmanma Yarışına ilginin fazla olması bekleniyor.

 

kayit-listesi-002.jpg

Bu haber toplam 487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.